News

Bradley Cooper și Irina Shayk luptă pentru custodia fiicei lor! Modelul vrea să se mute cu cea mică în New York

adelina.duinea
June 26, 2019 11:29 AM

După despărțire, Bradley Cooper și Irina Shayk vor locui în state diferite. Modelul în vârstă de 33 de ani vrea să se mute în New York, în timp ce Bradley plănuiește să rămână în Los Angeles pentru a-și continua cariera în cinematografie.

Pe aceeasi temaIrina Shayk revine pe podium după despărțirea de Bradley Cooper

Bradley Cooper și Irina Shayk luptă pentru custodia fiicei lor!

Modelul vrea să se mute cu cea mică în New York

La începutul acestei luni, după sfârșirea relației lor de doar patru ani, cuplul a început lupta pentru custodia fiicei lor, Lea De Seine.

Potrivit presei internaționale, o sursă apropiată cuplului a mărturisit: „Irina nu s-a simțit niciodată „acasă” în Los Angeles. Mai ales în locuința lor din Pacific Palisades. Mama lui Bradley locuia cu ei, iar asta conducea adesea la tensiuni.”

Săptămâna trecută, modelul a luat-o pe fetița sa în New York. Acolo, Irina a pășit pe podiumul a mai multor prezentări de modă.

Sursa a continuat: „Binele fiicei lor este cel mai important lucru pentru cei doi. Amândoi încearcă să găsească cea mai bună soluție pentru cea mică.” Reprezentanții legali ai celor doi au fost contactați de presa internațională pentru a comenta afirmațiile.

Citește și: Camila Cabello și iubitul ei, Matthew Hussey, s-au despărțit

Acum trei săptămâni, la momentul despărțirii, Bradley și Irina se separau de comun acord. Totodată, cuplul urma să împartă custodia fiicei lor în vârstă de doi ani.

Săptămâna trecută, Irina a fost fotografiată de paparazzi având grijă de fiica ei în New York. Până atunci însă, micuța a fost în grija tatălui ei. Irina a fost surprinsă părăsind locuința cuplului la începutul lunii cu un bagaj și fără a-și purta inelul de logodnă.

Ambii părinți au un program extrem de încărcat, de multe ori fiind obligați să călătorească peste tot în lume. Tot săptămâna trecută, Bradley se zvonea că-l va înlocui pe Leonardo DiCaprio în pelicula Nightmare Alley, regizat de Guillermo Del Toro.

Astfel, actorul ar începe filmările cel târziu în toamna acestui an. Niciunul nu a vorbit public despre despărțire sau despre planurile de viitor în privința creșterii fiicei lor.

Sursă: Metro