News

Bradley Cooper și Irina Shayk, probleme în cuplu

adelina.duinea
June 6, 2019 11:21 AM

Ce se întâmplă de fapt între Bradley Cooper și Irina Shayk?

Pe aceeasi temaBradley Cooper, un tătic model! Ce fetiță superbă are actorul!

În ultimele luni, actorul și supermodelul, părinți ai unei fiice de doi ani, Lea de Seine Shayk Cooper, au fost subiectul a numeroase zvonuri de despărțire. Speculațiile s-au intensificat odată cu informațiile privin o posibilă romanță între actor și artista Lady Gaga.

Bradley Cooper și Irina Shayk, probleme în cuplu

Zvonurile au apărul al scurt timp de la lansarea peliculei „A Star Is Born”, regizată de actor. În urma presiunilor, cântăreața a declarat oficial că între cei doi nu se întâmplă nimic.

În mijlocul acestor speculații, Bradley și Irina au pășit împreună pe covorul roșu al Premiilor Oscar, unde au împărtășit mai multe momente romantice.

Câteva luni mai târziu, modelul a pășit pe covorul roșu al Galei Met singură, fanii punându-și multe semne de întrebare. Bradley și Irina și-au ținut mereu relația privată, rareori vorbind despre povestea lor de dragoste.

Potrivit E! News, cuplul străbate o perioadă dificilă

„Lucrurile devin mai bune apoi revin la aceeași situație în care se întreabă dacă să rămână un cuplu este cu adevărat mai bine”, a declarat o sursă. „Vor să rămână împreună pentru fiica lor, dar niciunul nu este fericit.”

„Au petrecut ceva timp unul departe de celălat pentru a vedea dacă le-ar fi mai bine pe cont propriu. Au investit foarte mult în această relație și este foarte dificil să se desprindă complet.”

„Ambii încearcă să-și găsească propria cale. Își iubesc fetița foarte mult și asta nu se va schimba niciodată. Au o istorie lungă și o fetiță superbă, ambele îi țin împreună.”

Citește și: Irina Shayk a arătat spectaculos într-o rochie Burberry