News

Cadoul de zeci de mii de euro primit de Mădălina Pamfile din partea iubitului

adelina.duinea
February 9, 2019 14:16 PM

Mădălina Pamfile trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un om de afaceri. Tânăra s-a mutat în Spania cu acesta, iar în urmă cu doar câteva luni, a devenit pentru prima oară mamă, scrie Libertatea.

Cadoul de zeci de mii de euro primit de Mădălina Pamfile din partea iubitului

Recent, fosta asistentă TV a avut parte o surpriză de proporții din partea tatălui fetiței sale. Iubitul vedetei i-a cumpărat o mașină de zeci de mii de euro, într-o nuanță de roz, exact pe placul Mădălinei.

În ultima perioadă, Mădălina s-a retras din lumina reflectoarelor și își dedică întreg timpul micuței Sophia. Mădălina a publicat câteva fotografii emoționante cu fetița sa, Sophia, în timp ce ținea în mâini mai mulți trandafiri galbeni.

Citește și: Valentina Pelinel, răsfățată cu un cadou de 100.000 de euro! Ce a primit vedeta

„Sunt foarte fericită! Am născut o fetiță de 4 kg sănătoasă. Sunt foarte bucuroasă! Am avut emoții mari, dar toate au trecut pentru că lângă mine au fost mama mea şi iubitul meu!”, a spus Mădălina Pamfile imediat ce a născut, pe 9 iulie 2018.

Mădălina Pamfile a trecut prin momente grele. „Deocamdată nu mă pot ridica din pat. Am născut pe cale naturală, iar travaliul a durat 12 ore, însă acum încep să mă simt mai bine”, a adăugat Mădălina Pamfile.

Citește și: Ce cadou a primit Adela Popescu de ziua ei