News

Camila Cabello și iubitul ei, Matthew Hussey, s-au despărțit

adelina.duinea
June 26, 2019 10:34 AM

Camila Cabello s-a despărțit de iubitul ei, Matthew Hussey, People confirmă. Artista și partenerul ei s-au despărțit după mai mult de un an de relație. The Sun a publicat pentru prima dată informația.

Pe aceeasi temaActorul Daniel Gillies și soția sa divorțează

Camila Cabello și iubitul ei, Matthew Hussey, s-au despărțit

Camila, 22 de ani, și Matthew, 32 de ani, și-au început relația în luna februarie a anului trecut. Cuplul s-a cunoscut pe platourile de filmare ale show-ului TV Today.

Un an mai târziu, cei doi și-au oficializat relația pe covorul roșu al afterpatry-ului Premiilor Oscar, organizat de Vanity Fair, în Februarie 2019.

Cu doar câteva zile înainte ca vestea despărțirii să devină publică, artista a lansat un foarte senzual videoclip al noului ei duet cu Shawn Mendes, „Señorita”.

În videoclip, Camila și Shawn formează un cuplu. Ea joacă rolul unei chelnerițe, în timp ce el joacă rolul unei motociclist misterios. Se cunosc într-un club și nu se mai pot despărți unul de altul.

Tensiunea dintre cei doi se mută într-o cameră de hotel unde petrec o seară (și dimineață) pasională. Camilla și Shawn au mai lucrat împreună la hitul „I Know What You Did Last Summer” din anul 2015.

Citește și: Dakota Johnson și Chris Martin s-au despărțit

De atunci, numeroase speculații cu privire la o posibilă relație între cei doi au tot apărut în presă. Deși chimia dintre ei nu poate fi negată, filmarea scenelor de dragoste a fost foarte dificilă.

„Filmarea clipului a fost foarte haioasă pentru că eram amândoi foarte emoționați”, a mărturisit Camila. „Am băut foarte mult vin!”

În 2018, Camila mărturisea despre fostul ei iubit: „Suntem foarte similari. În persoană, suntem ciudați și ne prostim mereu. Mă face cea mai fericită. N-am mai simțit asta cu nimeni până acum.”

„Practic, am două personalități. Adevărata eu este introvertită și timidă. Pe de altă parte, tot eu pot fi și sexy, încrezătoare și sassy”, a mărturisit artista.

Cu fostul iubit, Camila dezvăluia atunci că s-a conectat la nivelul adevăratei sale personalități, cea timidă și introvertită.