News

Când va naște Simona Gherghe? „Mă bucur că o să vină la termen, că Ana s-a cam grăbit”

Verdict.ro
March 13, 2019 15:06 PM

În aproximativ două luni, Simona Gherghe va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Îndrăgita prezentatoare TV se pregătește să-și țină în brațe al doilea copil. De această dată va fi băiețel, după ce în urmă cu aproape doi ani a devenit mamă de fată.

Când va naște Simona Gherghe? „Mă bucur că o să vină la termen, că Ana s-a cam grăbit”

A venit momentul ca vedeta Antenei 1 să-și la rămas bun de la telespectatori și colegi. Doar pentru o perioadă, însă, căci promite să revină cu forțe proaspete.

De luni, 18 martie, locul Simonei Gherghe la cârma „Acces Direct” va fi luat de altcineva. Postul nu a anunțat încă cine este înlocuitorul.

Citește și: Cum se va numi băiețelul Simonei Gherghe! Vedeta a făcut anunțul

Despre momentul în care-și va strânge bebelușul în brațe, Simona a povestit la Antena Stars, potrivit Click!: „E ultima săptămână în care o să merg la emisiune şi, pe de o parte îmi pare rău că o să îmi fie dor de platou, de starea de live, de colegii de emisiune.

Dar pe de altă parte mă bucur pentru că o să am timp pentru mine să mă aşez. Să pregătesc venirea pe lume a bebeluşului. Să mai stau cu Ana, pentru că o să fie destul de complicat în momentul în care o să apară și bebe doi.

Citește și: Simona Gherghe, suspectată de pancreatită în timpul sarcinii

Sarcina a fost mult mai ușoară decât prima. La Ana am avut tot felul de probleme, eram îngrijorată, am citit o mulțime de cărți, articole, acum am fost total relaxată. Mă bucur că o să vină la termen, că Ana s-a cam grăbit. La o săptămână-două după Iepuraș îl așteptăm”.

Așadar, la începutul lunii mai, familia se mărește în mod oficial.