News

Cântăreaţa Demi Lovato a ajuns la spital din cauza unei supradoze

nicoleta.ispasescu
July 25, 2018 10:57 AM

Cântăreața de origine americană, Demi Lovato (25) a ajuns la spital din cauza unei posibile supradoze, potrivit TMZ. Artista a fost dusă de urgență la spitalul din Los Angeles, după ce a fost găsită inconștientă în casa ei din SUA.

O sursă a declarat că în acest moment cântăreața se află în stare „stabilă”.

Departamentul de Poliție din Los Angeles a declarat că au răspuns apelului în jurul orei 11.39 a.m. în Hollywood. Ei au refuzat să vorbească despre sustanța folosită, însă cel mai probabil a fost vorba despre o suprdoză de heroină.

Pentru a o stabiliza, medicii i-au administrat Narcan, o substanță folosită pentru a trata supradozele de heroină, sau alte droguri.

Demi Lovato a cântat despre dependența de droguri!

În iunie, Demi Lovato a lansat un single intitulat „Sober” în care vorbește despre cum s-a pierdut și a căzut, precum și despre schimbările din viața ei.

„Nu mai este drăguț…nu mai este distractiv și sunt ca tatăl meu. Așa că am făcut schimbări în viața mea”.

„Mamă, îmi pare rău că nu mai sunt cuminte și tati, te rog să mă ierți pentru băuturile vărsate pe jos”, spun versurile cântecului, care se încheie cu alte versuri semnificative: „Îmi pare rău că am ajuns din nou aici, promit că voi cere ajutor/ N-am vrut, îmi plâng de milă”.