News

Cara Delevigne și Ashley Benson s-au despărțit?

iulia.statie
December 13, 2019 11:17 AM

Relația lui Cara Delevigne cu Ashley Benson este una extrem de discretă, dar totuși am putut să observăm câte ceva din viața lor personală de când cele două au hotărât să formeze un cuplu.

Pe aceeasi temaParis Jackson, declarație șocantă despre viața amoroasă! A recunoscut că este bisexuală: „Nu e treaba voastră!”

Totuși, o postare de pe contul de socializare a lui Delevigne a intrat în atenția publicului și cu siguranță a speriat fanii vedetelor. Cara a scris „Eu și Ashley ne-am despărțit”, ținând cont că doar cu câteva zile în urmă ea îi scria comentarii foarte frumoase iubitei sale.

Cara Delevigne și Ashley Benson s-au despărțit?

Postarea acesteia a dispărut 20 de minute mai târziu, creând confuzie în rândul fanilor. Concluzia? Se pare că o altă persoană a scris aceste lucruri, accesându-i contul actriței.

Publicația Cosmopolitan a dezvăluit că altă postare a apărut pe contul vedetei chiar înainte de anunțul cu privire la despărțire. „Dau 1000 de telefoane Iphone, vă iubesc foarte mult”. Acest lucru a părut extrem de ciudat pentru Cara, iar persoana ce a decis să scrie în numele ei i-a transformat viața personală în haos, sau cel puțin ne-a făcut pe toți să discutăm despre zvonurile apărute.

Cara și Asheley nu au oferit comentarii privind situația. Ele sunt împreună de aproape un an și jumătate, iar relația lor părea mai fericită ca niciodată, ceea ce ne face să credem că postarea a fost falsă.

Mai mult, pe lângă faptul că au fost surprinse în august 2018 în ipostaze tandre, ele și-au oficializat relația în vara acestui an, potrivit InStyle.

„Ea este una dintre persoanele ce m-au învățat să mă iubesc atunci când aveam cel mai mult nevoie. Mi-a arătat dragostea adevărată și m-a învățat cum să o accept, un lucru mult mai greu decât am crezut.”, a zis Cara despre Ashley.

Nu trebuie să ne îngrijorăm încă – pare că ele o duc foarte bine împreună.