News

Cara Delevigne și Ashley Benson s-au sărutat în văzul tuturor. Imaginile surprinse confirmă relația celor două

nicoleta.ispasescu
August 15, 2018 13:34 PM

Sunteți rugați să vă opriți din ce faceți și să vă îndreptați atenția către cel mai nou cuplu din rândul celebrităților de la Hollywood – topmodelul Cara Delevigne și actrița (și fotomodel) Ashley Benson.

Cele două au fost văzute sărutându-se pasional și având gesturi intime în aeroportul Heathrow din Londra, confirmând astfel zvonurile care au tot circulat de câteva luni.

Cara, 26 de ani și Ashley, 28 s-au afișat, în sfârșit, prin gesturi intime după ce au intrat în orașul englez.

Ashley, superstarul serialului „Pretty Little Liars” purta o geacă de blugi oversized, pantaloni negri, un top alb simplu, iar ca accesorii ochelari de soare și o geantă mică, neagră.

De cealaltă parte, modelul transformată în actriță, cu un hairstyle afro, purta o geacă de piele întoarsă maro, pantaloni de trening și sneakerși.

Este prima dată când cele două au fost văzute sărutându-se în public, deși au existat speculații despre povestea lor de dragoste încă din primăvară. La începutul lunii Mai, ele au fost văzute plecând împreună de la concertul Lauryn Hill, din New York, potrivit publicației The Cut.

Mai târziu, tot în aceeași lună, Cara și Ashley au fost văzute ținându-se de mână în New York, după ce au jucat bowling. Altădată, au fost surprinse în LA, de asemenea, ținându-se de mână în timp ce plăteau o zonă de parcare.

Înainte de a se săruta în văzul tuturor, cele două au sărbătorit ziua fostului model Cara, la Sofitel’s Riviera 31 din Los Angeles.

„Cara și Ashley s-au bucurat una de compania celeilalte, stând foarte aproape la o masă în fața ringului de dans. Când nu stăteau jos, cele două dansau împreună într-un mod foarte intim și râdeau încontinuu”a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight, la acel moment.

Deși nu a confirmat niciodată relația, Cara Delevigne a apărut în câteva capturi pe contul de Instagram al lui Ashley.

After 50 tries…we got a blurry one @caradelevingne 🍒🍒🍒

O postare distribuită de Ashley Benson (@ashleybenson) pe

Eloise x 3

O postare distribuită de Ashley Benson (@ashleybenson) pe