News

Cara Delevingne și Ashley Benson și-au confirmat relația pe Instagram

adelina.duinea
June 16, 2019 13:58 PM

Cara Delevingne și Ashley Benson au adresat în sfârșit zvonurile privind relația lor. Modelul și actrița sunt oficial un cuplu. Ce clip a publicat modelul pe contul ei personal de Instagram?

Pe aceeasi temaIrina Shayk revine pe podium după despărțirea de Bradley Cooper

Cara Delevingne și Ashley Benson și-au confirmat relația pe Instagram

În onoarea Lunii Mândriei (Pride Month), care celebrează iubirea în toate formele ei, Cara a publicat pe Instagram un clip în care își sărută iubita. În videoclip, modelul își prinde tandru iubita de chip și cele două se sărută pasional.

Alături de clip, Cara a scris: Verified #PRIDE ?❤️??❤️? @ashleybenson” Actrița a răspuns comentând: „♥️♥️♥️”. De vara trecută, cele două au fost mereu zărite împreună, zvonuri și speculații privind relația lor tot apărând.

O lungă perioadă de timp, Ashley a purtat un colier cu inițialele ei și ale Carei. În timp ce Ashley nu și-a comentat niciodată sexualitate, Cara a dezvăluit că este bisexuală într-un interviu pentru revista Vogue în anul 2015.

„Mi-a luat mult timp să accept ideea. Asta până m-am îndrăgostit de o femeie la 20 de ani. A trebuit să accept”, a spus modelul.

Citește și: Dakota Johnson și Chris Martin s-au despărțit

„Dar am vise erotice doar despre bărbați. Am avut unul cu două seri în urmă. Am mers la un tip în spatele unei rulote VW și am sărit pe el.”

Doi ani mai târziu, vorbind cu Glamour, modelul a mărturisit că este „fluidă. Îmi place fluidă”. Vorbind despre stigma fluidității, Cara a continuat:

„Odată ce am vorbit despre fluiditatea sexualității mele, oamenii spuneau : deci ești gay. Nu, nu sunt. Mulți dintre prietenii mei straight au o viziune îngustă. Nu înțeleg.”

„Poți fi femeie cu femeie sau bărbat cu bărbat, dar dacă te îndrăgostești apoi de altcineva și nu este femeie sau bărbat cum ai confirmat, de ce să fii judecat?

Dacă m-aș căsători cu un bărbat, oamenii ar spune: ne-a mințit.” Pentru moment, însă, Cara și Ashley par să aibă o relație foarte serioasă.

 

View this post on Instagram

 

#PRIDE ?❤️??❤️? @ashleybenson

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Sursă: In Style