News

Cardi B isi doreste un cadou inedit de la sot, de ziua ei

andreea voicu
October 14, 2018 16:24 PM

 

Vezi această postare pe Instagram

 

B D A Y R E C A P D R I P P Y ON A B!T$& R U N W A Y S T A T U S Y E S S S SI R R R !!!!!

O postare distribuită de OFFSET (@offsetyrn) pe

A dat de succes in 2017 cu albumul Invasion of Privacy si a reusit sa isi faca o armata de fani. Si totul datorita faptului ca este extrem de sincera. Cardi B a fost intrebata de fanii ei ce cadou isi doreste de ziua ei. Artista a implinit 26 de ani, are o fetita de cateva luni si succes in muzica!

Cantareata care comunica des cu fanii ei prin intermediul Instagramului a publicat un clip video. In el, Cardi B le-a multumit tuturor pentru urarile pe care i le-au facut tot in mediul online.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

WINNERS @offsetyrn

O postare distribuită de CARDIVENOM (@iamcardib) pe


Pe langa asta, artista le spune ce isi doreste cadou de ziua ei. Si anume: sa faca dragoste cu sotul ei in 30 de pozitii diferite! “Aş vrea ca soţul meu să facă sex cu mine în 30 de poziţii diferite”, le-a spus ea fanilor razand.


Pana una alta, vedeta a primit un set de bijuterii cadou de la Offset. Rapperul american i-a daruit un lant si o bijuterie cu numele fiicei lor, Kulture, si un inel cu o piatra destul de mare.

Artista se bucură de un succes imens pe plan profesional şi personal. Cardi B s-a casatorit in 2017 cu rapperul Offset. Cei doi au impreuna o fetita de 3 luni pe nume Kulture Kiari.