News

Care e singura femeie care o face pe Kate Middleton geloasă

adelina.duinea
September 22, 2018 13:13 PM

Isabella Calthorpe este o frumoasă englezoaică pe care Prințul William a iubit-o cândva. Actrița a fost descrisă de-a lungul timpului drept „singura femeie care ar putea-o face geloasă pe Kate”. Ce mai face fotomodelul acum?

Pe aceeasi temaDe ce lui Meghan Markle și Kate Middleton le este interzis să poarte diamante

Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe, în vârstă de 38 de ani, este o frumoasă moștenitoare căsătorită acum, de asemenea, cu un moștenitor, Sam Branson.

Tânăra este fiica lui John Anstruther-Gough-Calthorpe și a lui Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon, ambii proveniți din familii de aristocrați.

Înainte de căsătoria cu Sam, însă, Isabella a fost marea iubire a Prințului William.

Care e singura femeie care o face pe Kate Middleton geloasă

Cei doi au devenit apropiați în anul 2004. Atunci, William s-a despărțit pentru o scurtă perioadă de timp de Kate. Cei doi au mai fost surprinși apoi în octombrie 2005 fiind foarte aproapiați în timpul unui bal.

Potrivit expertului regal Katie Nicholls, prezența Isabellei a fost o constantă piedică în relația dintre Kate și William.

Același expert a declarat în 2007 pentru Daily Mail că o sursă apropiată lui Kate a dezvăluit noi informații despre Isabella. Aceasta din urmă este „singura femeie care o face pe Ducesă verde de invidie, creându-i un val de panică”.

„William i-a spus lui Kate în acea vară că are nevoie de o pauză și că va merge într-o vacanță cu prietenii lui (doar bărbați) pe insulele grecești”, a declarat o sursă pentru Daily Mail la vremea respectivă.

„Isabella a fost foarte prezentă în acea vară. Aș putea merge mai departe și să spun că William s-a despărțit de Kate pentru că a crezut că are o șansă cu Isabella și Kate știa asta.”

Aceeași sursă a precizat că William o iubea pe Isabella atât de mult încât i-ar fi și propus să se căsătorească. Isabella l-a refuzat cel mai probabil din cauza dorinței sale de a avea o carieră în actorie.

În ciuda afecțiunii pe care o avea pentru Isabella, William și Kate s-au împăcat, iar iubirea celor doi a adus trei copii frumoși și sănătoși pe lume. (Prințul George, 5, Prințesa Charlotte, 3, și Prințul Louis)

Sursă: www.express.co.uk