News

Care e starea de sănătate a lui Florin Piersic, după ce a ajuns de urgenţă la spital

andreea voicu
March 26, 2019 15:22 PM

Florin Piersic a ajuns de urgenţă la spital, iar fanii săi s-au îngrijorat. Se pare că maestrul scenei româneşti a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a confruntat cu probleme mai vechi la picior.

Deşi are 83 de ani, Florin Piersic continua să fie destul de activ în plan profesional şi nu dădea semne că s-ar simţi rău.

Care e starea de sănătate a lui Florin Piersic, după ce a ajuns de urgenţă la spital

Renumitul artist are, însă, probleme cu genunchii, iar pentru acest lucru a fost nevoit să îşi facă anumite investigaţii medicale. Cu toate acestea, actorul a dat şi primele declaraţii despre starea sa de sănătate.

”Am 83 de ani, o vârstă fragedă zic eu şi este normal să am grijă de mine, să mă întreţin, pentru că vreau să vă mai bucur un pic cu piesele mele. Se vaită de dureri de genunchi ăia de 50 de ani, darămite eu. Vin aici la Bucureşti la un fel de întreţinere.

Nu am fost nici operat de urgenţă, nici nu am probleme cu picioarele. Văd că voi (n.r. presa) vreţi să mă omorâţi. Am colegi care s-au neglijat şi nu se simt deloc bine, aşa că am decis să am grijă de mine şi să fiu mereu în formă. Merg la înot, ridic greutăţi, fac sport, joc baschet”, a declarat Florin Piersic pentru Click!.