News

Care este numele real al Gabrielei Cristea! „Nu mi s-a potrivit, nu știu.”

Verdict.ro
November 8, 2018 12:39 PM

Gabriela Cristea a dezvăluit la „Extra Night Show” care este primul ei prenume, scrie Spy News! Vedeta a considerat mereu că nu i se potrivește, tocmai de aceea, a preferat să i se spună Gabriela.

Care este numele real al Gabrielei Cristea! „Nu mi s-a potrivit, nu știu.”

„Doina este primul meu nume. Gabriela e al doilea şi aşa mi se spune. Nu mi s-a potrivit, nu ştiu”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor mai avea o fetiţă.

„Deja după vreo 35 de ani, fertilitate scade radical, spre.. na, şi stresul, nebunia. Atunci femeile nu se mai încumetă. Femeile muncesc în ziua de astăzi. Se gândesc că la ce să mai facă copii.

La noi a fost o chestie… nu ne-am programat. Ne-am trezit un pic însărcinaţi. Tavi e de vină! El e de vină. Da, tot fetiţă. Ne-am fi dorit să fie băiat, dar când am aflat că e fată am zis: ok. Tavi se simte pierdut în casă. Printre trei fete… Naşterea va fi în martie. Nu am voie natural. (…)

Deocamdată facem nişte pregătiri la emisiune. Mâine o să difuzăm primul material. Practic o să vorbim despre care sunt lucrurile pe care le întâlneşte o gravidă. (…) M-am interesat şi o să iau un cărucior pentru gemeni, cu landou şi o parte sport”, a povestit Gabriela Cristea.