News

Carolina Herrera x Cabana Home - o colecție capsulă dedicată amenajării mesei

irina.letitia
September 18, 2019 15:51 PM

Un alt nume celebru în modă se asociază cu un nume sonor din zona home & deco. După colaborarea Dolce & Gabanna cu SMEG, iată că brandul Carolina Herrera a creat o colecție capsulă cu cei de la Cabana Home.

Carolina Herrera x Cabana Home – o colecție capsulă dedicată amenajării mesei

Dacă vrei să ai parte de o experiență de fine dining, însă la capitolul veselă sau pur și simplu îți plac piesele deosebite în această zonă, atunci te vei bucura să descoperi noua colecție de piese de masă Carolina Herrera X Cabana Home.

Deși Wes Gordon, directorul creativ de la Carolina Herrera, a fost mult timp un fan al redactorului șef al revistei Cabana, Martina Mondadori Sartogo, cei doi nu s-au întâlnit până recent. Wes a decis să o contactateze pe Martina online, urmând să descopere în scurt timp că au foarte multe pasiuni în comun: designul, pasiunea pentru detalii, excursiile.

De aici, drumul către o colecție comună nu a fost foarte lung, iar colaborarea a văzut primul său fruct în scurt timp. Cabana x Carolina Herrera cuprinde mai multe articole de veselă, lenjerie de masă și seturi de ceai, toate inspirate din călătoriile lui Wes Gordon în America Latină, dar și din istoricul casei Carolina Herrera.

Rezultatul este o colecție îndrăzneață, plină de culoare, excentrică, dar elegantă, decorată cu motive florale pictate și brodate manual, precum și detalii aurite.

„Ne-am gândit să realizăm o colecție care ar putea exista în casa domnului și a doamnei Herrera”. În casa cuiva care a călătorit, în casa unui colecționar, care a strâns și moștenit piese deosebite” a spus designerul Wes Gordon.

Poți admira colecția propusă de Carolina Herrera x Cabana Home, în galeria foto!