News

Așa arată casa în care au locuit Brad Pitt și Jennifer Aniston

adelina.duinea
June 1, 2019 10:14 AM

Relația dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston n-a trecut testul timpului, însă locuința celor doi da. Casa este absolut superbă, dovadă stând imaginile recent publicate cu imobilul aflat acum la vânzare. Imagini cu locuința în GALERIA FOTO!

Pe aceeasi temaPetrecerea aniversară a lui Jennifer Aniston: Ce regulă atipică a impus vedeta și cine a încălcat-o

Așa arată casa în care au locuit Brad Pitt și Jennifer Aniston

Proprietatea din Beverly Hills cu cinci dormitoare și 12 băi poate fi a ta pentru doar 49 de milioane de dolari.

Pe lângă faptul că este o bucățică de istorie și o bijuterie arhitecturală, locuința prezintă numeroase facilități datorită „intervenției” arhitectului celebrităților, Wallace Neff.

Citește și: Motivul real pentru care toți bărbații se despart de Jennifer Aniston

Proprietatea include un teren de tenis, o casă pentru vizitatori, precum și o mică sală de cinema. Casa este complet renovată și nu oricum, ci cu mult bun gust.

Construită în 1934, locuința include un incredibil de spațios dulap, precum și o sală de fitness. Există, de asemenea, o sală de mese pentru 20 de persoane și un mic bar.

Citește și: Jennifer Aniston, pictorial sexy la 49 de ani

Nu lipsesc nici piscina, nici priveliștea, ambele perfecte. În plus, casa are două intrări pentru momentele în care vrei să scapi de paparazzii insistenți.

Brad și Jennifer au achiziționat imobilul în 2001 cu 12,5 milioane de dolari. Cinci ani mai târziu, în 2006, cuplul a vândut proprietatea pentru 22,5 milioane de dolari.

Sursă: www.wmagazine.com