News

Cât de bine arată Lavinia Pîrva de când a devenit mamă! Şi-a recăpătat formele dinainte de sarcină

andreea voicu
August 19, 2019 17:23 PM

Lavinia Pîrva arată extrem de bine după ce a devenit mămică pentru prima dată! Soţia lui Ştefan Bănică Jr. a slăbit spectaculos şi şi-a recăpătat silueta dinainte de sarcină.

Pe aceeasi temaLavinia Pîrva, la începutul carierei! Cum arăta artista înaintea operațiilor estetice

Cât de bine arată Lavinia Pîrva de când a devenit mamă!

În luna mai a acestui an, Lavinia Pîrva aducea pe lume primul ei copil, un băiețel perfect sănătos.

Soţia lui Ştefan Bănică arată mai bine ca niciodată, deşi în timpul sarcinii a fost criticată că s-a îngrășat foarte mult.

Acum, fanii virtuali o felicită pentru faptul că a dat jos kilogramele în plus, mai ales că vedeta este adepta unui stil de viaţă sănătos.

De asemenea, solista a revenit destul de rapid la activităţile cotidiene şi acum se ocupă de promovarea noului ei single.

”Ai un chip atât de luminos, care emană liniste sufletească și iubire’, „Dintotdeauna ai fost frumoasa și mi-a plăcut de tine’, ”Esti foarte frumoasa!’, „Ce repede ai slăbit după sarcină’, „Ce bine arăti! Te-ai recuperat super după naștere!’, „Cuvintele sunt de prisos!!!Ești superbă!!!’, „Atât de frumoasă ești…Și mă uitam cu groaza la ce comentarii urâte ai primit când erai gravidă!, ”Priviți dovada ambiției”, i-au scris admiratorii pe Instagram.