News

Cât de frumoasă este fiica lui Cătălin Crișan. Arată ca un adevărat model la 19 ani. FOTO

A. S.
January 16, 2020 20:26 PM

Daria Crișan, fiica cunoscutului cântăreț Cătălin Crișan și a medicului Lucia Bubulac, are în prezent 19 ani și este de-o frumusețe răpitoare. 

Daria Crișan e frumoasă, talentată, foarte pasionată de muzică și își însoțește tatăl la concerte cu fiecare ocazie. Cu toate acestea, adolescenta va urma o altă carieră. Vrea să devină medic, fiind în prezent studentă la Facultatea de Medicină.

Dariei îi place să aibă grijă de aspectul sau, așa că nu ratează ocazia de a merge în saloanele de înfrumusețare și de a încerca constant cele mai noi tendințe în machiaj.

Daria Crisan, fiica lui Catalin Crisan
Daria Crisan, fiica lui Catalin Crisan

Daria Crișan cântă de la 10 ani, iar în 2014 a participat la Festivalul Mamaia, unde a câștigat trofeul la secțunea Creație cu melodia „Cerul este al meu”.

Frumoasa fiică a lui Cătălin Crișan a știut cum să îmbine utilul cu plăcutul într-un mod remarcabil: „Eu vreau să cânt în continuare și eu știam că dacă voi alege artă nimic nu e stabil. Astfel, m-am decis să aleg ce-mi place. Mama mea este medic și a fost și este în continuare o inspirație pentru mine.” – spunea Daria Crișan, în emisiunea Vorbește lumea de la Pro Tv.

Citește și: CUM ARATĂ ACUM PRIMA SOȚIE A LUI CĂTĂLIN CRIȘAN! LUCIA I-A DĂRUIT DOI COPII ARTISTULUI

Daria Crișan,  actriță și cântăreață la Teatrul C. Tănase

Artistul este încântat și de faptul că, recent, Daria a intrat în colectivul artistic al Teatrului ”C. Tănase”, fiind distribuită în spectacole de revistă unde este actriță și solistă.

Anul trecut,  Daria a ridicat audiența în picioare cântând acompaniată de profesioniștii Big Band-ul teatrului sus amintit, dirijor Dan Dimitriu, fiind aplaudată de Adrian Enache, Nae Lăzărescu, de asemenea, de directorul teatrului, Alexandru Arșinel.

Sub grija tatălui său, Daria s-a afla în distribuția mai multor piese de teatru, ba chiar îl ajută la propria școală, proaspăt inauguratul ”Centru educațional Cătălin Crișan”

Cătălin Crișan, în vârstă de 51 de ani, a divorțat în anul 2009 de Lucia Bubulac, cea alături de care are doi copii, pe Daria, şi pe Raris, de 15 ani.