News

Catrinel Menghia este însărcinată!

Verdict.ro
September 27, 2018 16:39 PM

Catrinel Menghia este însărcinată, la 32 de ani, cu primul său copil, potrivit Libertatea. O primă imagine cu celebrul top model însărcinată a fost surprinsă, în seara zilei de miercuri, 26 septembrie, la Gala for the Global Ocean. Aceasta a fost invitată la gală chiar de prinţul Albert de Monaco, la Opera din Monte Carlo.

Pe aceeasi temaIubita lui Nadir a născut cel de-al doilea copil al cuplului! Prima fotografie cu băiețelul lor

Vedeta a purtat o superbă rochie lungă cu umerii ușor dezgoliți. La ținută, Catrinel a asortat un strălucitor colier cu pietre roșii, o brățară în aceleași nuanțe și sandale negre.

 

Catrinel Menghia este însărcinată!

Tatăl bebelușului este iubitul său, producătorul de filme Massimiliano Di Lodovico. El și Catrinel au o relație stabilă de mai bine de 7 ani, scrie revista Viva, citată de Libertatea.

Acesta i-a devenit partener de viață, după ce modelul celebru a divorțat de Massimo Brambati, în 2011, după o căsnicie de 6 ani.

Astfel, după 15 ani de carieră în modelling, Catrinel Menghia se dedică vieții de familie. Acum, presa mondenă se așteaptă ca ea să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Recent, Catrinel a făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția, unde a apărut pe covorul roșu în ținute extrem de elegante, dar care ascundeau sarcina.