News

Ce actori celebri vor juca în noua serie de pelicule Marvel

adelina.duinea
June 28, 2019 14:34 PM

Producătorii seriilor Marvel așteaptă lansarea filmului Spider-Man: Far From Home de marțea aceasta pentru a putea vorbi despre „faza a patra” a Universului Marvel.

Pe aceeasi temaCine este miliardarul care deține casele de modă Gucci, Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen și multe altele

Ce actori celebri vor juca în noua serie de pelicule Marvel

Fanii peliculelor știu însă deja că noua serie The Eternals, bazată pe titlul unei benzi desenate obscure, va fi regizat de Chloé Zhao.

Inspirându-se din mitologiile greacă și romană, titulatura Eternals se referă la o rasă străveche de protectori ai Pământului. Aceștia au luptat împotriva Devianților și a lui Thanos.

Desigur, aceste personaje nu au nici măcar jumătate din succesul eroilor precum Hulk sau Căpitanul America. Astfel, curiozitățile referitoare la noua serie nu sunt atât de mult legate de personaje, ci de cei care le vor interpreta.

Citește și: Brad Pitt e istorie! Cu ce actor celebru are Angelina Jolie acum o relație

Angelina Jolie ar putea juca unul dintre rolurile principale ale peliculelor, în timp ce speculațiile nu o ocolesc nici pe actrița Salma Hayek.

Producătorii l-ar fi contactat inclusiv pe Keanu Reeves, însă șansele ca actorul să accepte sunt foarte mici. Bărbatul a mai fost contactat și pentru alte pelicule anterioare, iar răspunsul a fost întotdeauna negativ.

În online, majoritatea vorbesc în glumă despre felul în care Hollywoodul a fost înghițit de Universul Marvel. Până la acest moment însă, distribuția noii serii rămâne neclară.

Sursă: W Magazine