News

Ce cadou i-a făcut Smiley iubitei sale, Gina Pistol

iulia.statie
November 13, 2019 16:59 PM

Gina Pistol se află în Asia, filmând pentru noul sezon Asia Express. Aceasta le-a povestit fanilor săi pe Instagram cum este o zi de filmare și le-a dezvăluit prin ce chinuri trece acolo.

Pe aceeasi temaȘi-au spus DA după 13 ani de relație! Nuntă mare în lumea artistică

Ba chiar, Gina le-a arătat tuturor frumosul cadou primit de la iubitul ei, Smiley.

Fanii știu de ceva vreme că ei formează un cuplu, însă în această privință, frumoasa prezentatoare și artistul au fost foarte discreți. Ei nu dezvăluie multe detalii ale relației lor, dar iată că Gina le-a arătat fanilor cadoul pe care iubitul i l-a oferit.

Smiley i-a oferit Ginei un lănțișor ce face referire la numele lui de scenă.

„Pe acesta l-am primit de la iubitul meu, sper să fie ultimul, să nu mai aibă și altele”, a glumit Pistol atunci când a venit vorba de lănțișorul dăruit de partener.

Prima oară, Gina a vorbit despre relația sa cu Smiley într-un interviu pentru Elle. Ea a dezvăluit motivul pentru care ei sunt foarte discreți.

„Este o relație normală, o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei.”, a declarat Gina pentru Elle.

„Oameni care nu ne știu își dau cu părerea și tocmai de aceea am ales să nu spunem nimic. Familiile noastre știau, prietenii știau de noi, erau foarte mulți oameni care știau de noi.”, a explicat Pistol de relația ei cu Smiley.

Ce cadou i-a făcut Smiley iubitei sale, Gina Pistol

Și artistul a oferit detalii inedite din viața lor de cuplu. Ei locuiesc împreună și sunt foarte fericiți unul cu celălalt. El a apărut pe coperta revistei Unica, iar Amalia Enache a reușit să afle câte ceva din viața personală a cântărețului extrem de iubit.

„Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult.”, a declarat Smiley în revista Unica.

„Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea.”, a continuat artistul.

Smiley și Gina Pistol locuiesc împreună, iar la ei acasă atmosfera este foarte caldă, după cum a susținut și artistul.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt.”, a zis Smiley pentru Unica.

„Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri.”, a continuat artistul.

Sursă: Click!