News

Ce cadouri a primit fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry de la Priyanka Chopra și Nick Jonas

adelina.duinea
May 31, 2019 16:08 PM

Weekendul trecut, Priyanka Chopra și soțul ei, Nick Jonas, l-au cunoscut pe fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Cuplul a avut onoarea de a-l cunoaște pe unul dintre cei mai celebri copii din lume. Cei doi au vizitat cuplul regal la reședința lor din Windsor.

Pe aceeasi temaAșa arată spitalul unde a născut Meghan Markle. Cât a costat nașterea bebelușului regal

Ce cadouri a primit fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry de la Priyanka Chopra și Nick Jonas

„Au spus că Archie este adorabil și că Meg își iubește viața de mămică”, a declarat un apropiat pentru corespondentul regal Emily Andrews. „Meghan arată fantastic și s-a acomodat imediat frumoaselor schimbări apărute.”

Priyanka și Nick nu au venit cu mâna goală, ci cu daruri prețioase de la brandul Tiffany & Co. Printre alte bjuterii, pentru micul Archie, Chopra a achiționat un inel pentru baloane de săpun în valoare de 250 de dolari.

Priyanka și Nick au petrecut ultimele două săptămâni peste ocean. Cuplul a început din Franța, unde și-a debutul la Festivalul de Film de la Cannes. De acolo, Priyanka a mers în Ethiopia alături de UNICEF.

Citește și: Cum arată reşedinţa oficială a lui Meghan Markle şi Prinţul Harry

Deși nu a publicat nicio imagine din momentul în care l-a cunoscut pe micuțul Archie, actrița a oferit un indiciu cu privire la vizita ei din Londra. Pe Instagram, Chopra a publicat o imagine cu micul ei dejun, alături de care a întrebat „Unde credeți că mă aflu?”.

Nick a fost de asemenea fotografiat în Londra alături de frații săi în timpul promovării viitorului lor turneu. Meghan și Priyanka sunt prietene de ani de zile. Deși presa tabloidă a pus la îndoială relația dintre cele două, Meghan și Priyanka rămân la fel de unite.

Aceasta nu este prima vizită a cuplului Chopra-Jonas în Londra. Atunci proaspăt logodiți, Nick și Priyanka au vizitat cuplul regal la cabana Cotswolds.

Sursă: www.elle.com.uk