News

Ce face acum Monica Lewinsky, amanta lui Bill Clinton, Președintele SUA

Verdict.ro
August 24, 2019 14:04 PM

Proaspăt ieșită de pe băncile facultății, Monica Lewinsky pune pentru prima dată ochii pe Președintele Statelor Unite, Bill Clinton. Imediat apoi, tânăra face tot posibilul pentru a-i atrage atenția politicianului. Controversata povestea care aproape l-a costat președinția pe Clinton a fost readusă în atenția publicului. Documentarul „Aventura lui Clinton” a fost difuzat la începutul lunii noiembrie a anului 2018.

Ce face acum Monica Lewinsky, amanta lui Bill Clinton, Președintele SUA

„Adevărul este că a însemnat mai mult pentru mine faptul că cineva a cărui atenție era atât de râvnită mi-o oferea tocmai mie. Oricât de rău ar fi fost, la 22 de ani asta îmi doream”, a declarat Monica Lewinsky în documentarul ABC.

„Îmi acorda multă atenție. Petrecea timp ajutându-mă mai mult decât era necesar. M-a făcut să mă simt specială”, a mai adăugat ea.

La 20 de ani de la expunerea aventurii celor doi, Monica Lewinsky recunoaște că își regretă acțiunile. În timpul scandalului care a acaparat presa americană, Monicăi i-a fost extrem de dificil să-și găsească un job. S-a mutat în New York și, pentru o perioadă, a condus un brand de genți. În 2005 s-a mutat în Londra, unde s-a înscris la master în psihologie socială la London School of Economics, scrie Time.

Zece ani mai târziu, în iunie 2015, Monica a anunțat că va deveni un consilier strategic pentru organizația anti-hărțuire Bystander Revolution. Acum, la 45 de ani, Monica Lewinsky este determinată să ajute tinerele din întreaga lume să nu ajungă în situația ei. Bravo, Monica!