News

Ce face si cum arata Tania Budi la 51 de ani. Au trecut vremurile cand era iubita de cei mai cunoscuti barbati din showbiz! 

Verdict.ro
February 6, 2019 09:05 AM

A ajuns la 51 de ani, dar celebra Tania Budi este si acum o aparitie senzationala. Aproape ca putem spune ca ea este dovada ca frumusetea nu tine cont de varsta.  Si nu operatiile estetice sunt secretul ei, pe prima a facut-o abia la 48 de ani, ci dieta echilibrata si ingrijirea personala.

Intr-un interviu exclusiv pentru Viva.ro vedeta a marturisit ce tratament o ajuta sa se mentina tanara:  „Doctorul meu o să îmi facă un Dracula pentru faţă, înaintea verii. Tot tratamentul Dracula, acela care practic e cel mai bun de împrospătare a tenului. Se vede în câteva zile după ce l-ai făcut. În rest, eu nu fac absolut nimic, am nişte creme hidratante tot de la el pe care le pun pe faţă. Cam atât.”

„Dietă am una singură, de foarte mulţi ani, mănânc de toate câte puţin. Nu fac rabat de nimic, nu mă abţin de la cartofi prăjiţi, de la pizza, de la nimic. Cum să zic…mănânc doar o treime din porţia pe care aş fi mâncat-o altădată. Cantitatea pe mine mă meţine în formă.

Seara nu trebuie să mănânci motiv pentru care de foarte multă vreme ţin frigiderul gol. E doar mâncarea căţelului acolo şi apa plată.”

Ce face acum Tania Budi

Dupa o perioada in care a incercat sa isi gaseasca sufletul pereche printre barbatii mondeni, Tania este in sfarsit linistita. Iubitul ei nu este celebru, e chiar mai tanar decat ea si o face foarte fericita. ‘Cred că dragostea este cea mai mare baterie pentru mine’, spunea recent Tania Budi şi, se pare, că acesta este unul dintre motivele pentru care arată aşa de bine.

Tanarul este soldat in Legiunea Straina, iar  vedeta a vrut să-i facă bărbatului iubit un adevărat jurământ de iubire și și-a desenat pe piele cuvântul „soul”, iar Marin continuarea… „mate” (n.r. suflet pereche).