News

Ce fiică frumoasă și talentată are Andra

Verdict.ro
April 19, 2019 11:55 AM

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră. Cântăreața în vârstă de 32 de ani are o carieră solo impresionantă, începută cu aproape 18 ani în urmă. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de prezentatorul TV Cătălin Măruță. Cuplul are doi copii, un băiețel și o fetiță, David și Eva.

Ce fiică frumoasă și talentată are Andra

Andra este o femeie împlinită! Are o carieră de succes, un soţ iubitor şi doi copii sănătoşi şi frumoşi. Fiica cea mică, Eva, pare să-i fi moștenit pasiunea pentru muzică.

Artista este o prezență constantă pe rețelele sociale, unde postează adesea imagini și videoclipuri alături de cei doi copii ai săi. Mai mult decât atât, atât David, cât și Eva, au conturi de Instagram și canale personale de Youtube.

Citește și: Ce transformare! Ți-o mai amintești pe Andra roșcată și cu părul foarte lung? Imagini cu artista la începutul carierei muzicale

În ultimele imagini postate de vedetă pe Instagram, micuța Eva se bucură de o zi însorită de primăvară. Fetița desenează cu cretă pe asfalt și, deși încă nu știe să scrie, Andra mărturisește că „i-a semnat un mesaj pe care numai ea îl înțelege ❤”.

Cu ceva timp în urmă, Andra a publicat pe Facebook un videoclip alături de cea mică. În filmare, artista și Eva cântă împreună piesa lui Mihai Constantinescu „Sus în deal”.

Andra – evoluție stilistică revoluționară

Andra a cucerit o întreagă generație la numai 15 ani, când a lansat piesa “În noapte mă trezesc”. Momentul a fost marcat de o estetică naturală presărată cu note sexy sublime. În acest punct, Andra părea să fie într-o zona autentică.

Citește continuarea articolului AICI!