News

Ce frumoasă este fiica lui Virgil Ianțu! Jasmina îi seamănă perfect mamei ei

adelina.duinea
December 6, 2018 09:36 AM

Virgil Ianțiu și frumoasa lui iubită Roxana sunt împreună de aproape 16 ani. Cuplul are și o fiică, Jasmina, în vârstă de 13 ani. Cu toate acestea, cei doi nu au ajuns încă în fața altarului. Își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc.

Ce frumoasă este fiica lui Virgil Ianțu! Jasmina îi seamănă perfect mamei ei

Departe de lumina reflectoarelor este și fiica celor doi, Jasmina. Adolescenta este extrem de discretă la fel ca părinții ei. Din puținele sale postări de pe Instagram putem vedea, însă, cât de superbă este. Îi seamănă perfect mamei ei!

„Nu vreau să stau după acte. Urăsc actele.”

Deși a cerut-o în căsătorie la scurt timp după ce fiica lor Jasmina s-a născut, Virgil și Roxana încă nu au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile. Prezentatorul de televiziune a explicat într-un interviu pentru life.ro, care este motivul pentru care nu a ajuns până acum la altar.

„Ea ştie, mama e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar…”, a spus Virgil Ianțu.

„S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot şi l-am întrebat cum putem face ca în faţa lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că aşa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru şi nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi şi Padre nu stă un funcţionar public şi o foaie din asta.

Citește și: Ce mare a crescut băiatul lui Ștefan Bănică Junior

Aşa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ştampilă şi cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în faţa lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l minţim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuşi o variantă doar pentru sufletul nostru.

Nu există şi eu cred că ar trebui reglementată. Nu vreau să stau după acte. Urăsc actele. Dacă nu ar exista contract, din punctul meu de vedere, ar fi perfect: Ce am zis că facem? Asta facem şi ne dăm mâna. Punct. Şi înregistrăm, că mai uiţi. Ar fi suficient”, a explicat Virgil Ianțu, potrivit Click!.

Citește și: Cât de superbă este fiica Ozanei Barabancea. Ultimele fotografii cu aceasta