News

Ce frumos este fiul adoptiv al lui Horia Brenciu! Toma are 4 ani

Verdict.ro
April 18, 2019 12:44 PM

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi se mândresc cu o familie frumoasă. Horia, 45 de ani, și Alice, 50 de ani, se cunosc din anul 1995. Cu toate acestea, cuplul s-a căsătorit abia în anul 2014.

Ce frumos este fiul adoptiv al lui Horia Brenciu! Toma are 4 ani

Împreună, Horia și Alice au o fetiță, Mina, în vârstă de 6 ani, și un fiu adoptat, Toma, în vârstă de 4 ani. Alice mai are două fete, din două relații anterioare: pe Andreea, 25 de ani, și pe Maria, 16 ani.

Despre rețeta unei căsnicii solide, Horia mărturisește: „Când nevastă-mea ţipă, eu tac. Când eu ţip, ea ţipă şi mai tare. Pe scurt, sinceritate dezarmantă. Apoi combini cu mici certuri urmate de îmbrăţişări de neuitat”, a mărturisit Horia Brenciu pentru Click!, potrivit Unica.

Citește și: Ce mare a crescut băiețelul Nadiei Comăneci! Dylan a pășit pentru prima dată pe covorul roșu

Acum, Horia Brenciu se pregătește să mai adopte un băiețel. Artistul vrea ca Toma, fiul lui de 4 ani, să aibă un partener de joacă. În plus, și lui, și soției lui, Alice le place la nebunie să aibă casa plină.

Horia mărturisea anul trecut pentru Libertatea că Toma a ajuns la el în urma unei proceduri ce a durat aproape trei ani. Bărbatul e dispus să treacă acum printr-un nou proces de adopție pentru a-i dărui mezinului un partener de joacă.

Citește și: Ce mare a crescut băiatul lui Ștefan Bănică Junior

Despre Toma, solistul mărturisește:

„E un fel de competiție a afecțiunii între noi. E de la sine înțeles și de ce. Toma e tot un zâmbet, cântă tot felul de cântece și are o privire tare galeșă. Fetele se întrec în a-i găsi apelative precum Soarele meu, Zeus, Îngeraș. Și lista poate continua, credeți-mă.”

„Relația cu tatăl meu a fost minunată și m-a învățat multe”

„Lui Toma îi place masajul la umeri. Minei îi plac cărțile de colorat. Mariei îi plac spectacolele de stand-up, iar Andreea adoră psihologia. Și dacă la astea se adaugă pupăturile și îmbrățișările mele de urs, atunci, cuvintele frumoase, cine știe?, pot apărea”, a mai declarat artistul pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Ce mare a crescut băiatul Romaniței Iovan! Albert are 14 ani

„Nu știu dacă reușesc tot timpul să fiu părintele perfect, dar vreau să fiu mai bun cu fiecare zi. Cred că va fi un proces care va dura toată viața mea. Relația cu tatăl meu a fost minunată și m-a învățat multe.

Cu ai mei copii lucrurile ar trebui să mergă și mai bine, pentru că, deocamdată, niciunul dintre ei nu a plecat departe de mine, așa cum mi s-a întâmplat mie, la 20 ani, când am lăsat Brașovul pentru București și, odată cu el, toate amintirile mele.

De-a lungul anilor, am înțeles că există un moment când, după pribegiile adolescenței, te reîntorci la părinți. Simți lucrul asta.”

Recent, familia s-a mărit! Cuplul are acum și un câine, Tudor

„Tudor este noul membru al familiei noastre! Toma l-a botezat așa. Copiii au un nou partener de joacă, eu un competitor la capitolul pupături! ?Aveți vreo idee cum să-l alintăm pe patrupedul nostru?