News

Ce îi prezic astrele Andreei Bălan! ''Lucrurile nu arată foarte bine''

andreea voicu
March 21, 2019 18:05 PM

Andreea Bălan a fost supusă unei noi intervenţii chirurgicale, la două săptămâni de la stopul cardiac pe care artista l-a suferit în timpul operaţiei de cezarienă. Solista s-a trezit într-o baltă de sânge şi a ajuns de urgenţă la clinica privată unde a născut.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan e dependentă de pastile după stopul cardio-respirator

Ce îi prezic astrele Andreei Bălan! ”Lucrurile nu arată foarte bine”

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile. Medicii au descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţia de cezariană și a fost nevoie de o nouă intervenție. După operaţie, Andreea Bălan a fost imediat externată, semn că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit.

”In urma celor scrise in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu anestezie generala si terapie intensiva) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie cand s-a nascut Clara (operatie cu embolie amniotica si stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar).

In acest moment ma aflu din nou in spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate. Astfel de cazuri sunt rare si tin de anticoagularea sangelui in urma operatiei grele prin care am trecut pe 4 martie”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, după operaţie.

Mariana Cojocaru i-a făcut harta astrală Andreei Bălan, despre care a mărturisit că trece printr-o perioadă încărcată negativ. Astrologul a spus că solista are afecţiuni care se pot croniciza.

Lucrurile nu arată foarte bine, din cauza prezenței lui Jupiter în Săgetător(combinație malefică, care vă poate taxa pentru alegerea proastă a partenerului de viață). Posibile controale (muncă), afecțiuni care se pot croniciza.

Conjuncția Venus-Lilith din Vărsător vă atenționează asupra relațiilor nefaste karmice cu copii (vedeți ce a pățit Andreea Bălan- RAC)”, a declarat Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro.

 

View this post on Instagram

 

In urma celor scrise azi in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu anestezie generala si terapie intensiva) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie cand s-a nascut Clara (operatie cu embolie amniotica si stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar). In acest moment ma aflu din nou in spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate. Astfel de cazuri sunt rare si tin de anticoagularea sangelui in urma operatiei grele prin care am trecut pe 4 martie. Poza 1 este de acum 5 minute si pozele 2 si 3, de pe 15 martie. Va voi tine la curent cu evolutia mea. (Si zambetul e mereu la locul lui chiar daca sunt pe patul de spital🙂)

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on