News

Ce mare a crescut băiatul lui Ion Țiriac! Karim locuiește la Monte Carlo

Verdict.ro
March 25, 2019 11:40 AM

Toată lumea îl cunoaşte pe Ion Ţiriac. Puţini sunt însă cei care ştiu că omul de afaceri are un băiat foarte chipeş numit Karim. Tânărul are 24 de ani și, la fel ca Ioana Țiriac, sora sa, Karim locuieşte la Monte Carlo, alături de mama lor, Sophie Ayad (52 de ani).

Ce mare a crescut băiatul lui Ion Țiriac! Karim locuiește la Monte Carlo

Familia este un subiect sensibil pentru Ion Ţiriac (78 de ani). Tocmai de aceea, omul de afaceri este foarte discret în ceea ce privește viața privată. Fostul tenismen se laudă cu doi băieţi frumoşi. Publicul îl ştie bine doar pe unul dintre ei, pe Ion Alexandru Ţiriac (42 de ani), rezultat din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg.

El este căsătorit cu Ileana Lazariuc şi are la rândul lui doi băieţi. Cuplul a decis să trăiască discret.

Citește și: Cine este și cum arată fiica secretă a lui Ion Țiriac

Despre ceilalţi doi copii ai magnatului, Ioana (21 de ani) şi Karim (24 de ani), nu se ştiu multe. Karim îi seamănă leit lui Ion Ţiriac. Multă lume s-a convins de acest lucru când băiatul a venit în 2012 în România, la inaugurarea unui complex sportiv.

Karim Mihai ştie limba tatălui său. O perioadă, Karim a avut bonă româncă. Şcolarizarea fiului său cel mic l-a costă pe Ţiriac o avere. El a absolvit prestigioasa școală Deerfield Academy, din statul american Massachusetts, potrivit Click!. Aceasta reunește elevi din 37 de țări și unde selecția este foarte riguroasă.

Citește și: Cum arata casa celui mai bogat român. Ion Țiriac deține ..

Karim a ţinut racheta în mână, dar tenisul, sportul în care tatăl său a făcut istorie, nu s-a prins de el. Este însă pasionat de fotbal.

Tânărul este fratele vitreg al lui Alexandru Ţiriac şi provine din relaţia îndelungată pe care Ion Ţiriac a avut-o cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.