News

Ce mare a crescut fiul Andreei Berecleanu! Petru are 14 ani

adelina.duinea
March 4, 2019 11:22 AM

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din țara noastră. Duminca aceasta, vedeta și-a aniversat fiul care a împlinit vârsta de 14 ani.

Ce mare a crescut fiul Andreei Berecleanu! Petru are 14 ani

Prezentatoarea de la postul Antena 1 a postat pe contul personal de Instagram o imagine alături de care a scris un mesaj emoționant.

„Ca să ajung să-l pup așa, pe obraz, am nevoie de tocuri de 7. Dacă vreau să ajung la frunte, am nevoie de tocuri de 10. Când glumește și nu se lasă pupat din prima, se ridică pe vârfuri și eu nu mai ajung deloc. Invers, mă ia de gât și se uită de sus în jos la mine, protectiv. Și eu îmi dau seama că am așteptat aproape 14 ani acest moment! Te iubesc, Petru!”, a scris Andreea Berecleanu pe Instagram.

Citește și: Ce fiică frumoasă are Andreea Berecleanu! Eva studiază la Londra

De când s-a recăsătorit cu medicului estetician Constantin Stan, Andreea Berecleanu a decis să aloce mai mult timp propriei persoane și pasiunilor sale.

„Țin foarte mult la momentele noastre în vacanță și când este vacanță, mai ales vacanța de vară, dar și cea de iarnă, atunci aproape uit că am telefon. Evident că țin legătura cu cei de acasă, cu mama, în fiecare zi, cu copiii, dacă nu sunt cu noi, dar atât. Aproape că nu există telefonul pentru mine”, a mărturisit prezentatoarea jurnalului de știri de la Antena 1 pentru Libertatea.