News

Ce mesaj i-au transmis Ducii de Sussex Prinţului George, cu ocazia împlinirii vârstei de 6 ani

andreea voicu
July 23, 2019 16:20 PM

Prinţul George, fiul lui Kate Middleton şi Prinţul William, a împlinit, luni (22 iulie), 6 ani. Cu această ocazie, Meghan Markle şi Prinţul Harry i-au transmis un mesaj micuţului.

Pe aceeasi temaPrințul George a împlinit 6 ani! Imagini adorabile cu fiul cel mare al lui Kate Middleton și Prințul William

Ce mesaj i-au transmis Ducii de Sussex Prinţului George, cu ocazia împlinirii vârstei de 6 ani

Ducii de Sussex au scris un mesaj pe contul oficial de Instagram. „La mulți ani! Îți dorim să ai o zi specială și îți trimitem multă iubire”, este mesajul lui Harry și Meghan.

Meghan şi Harry au evitat să folosească numele copilului, după ce au fost criticaţi, într-o postare mai veche, că nu au folosit titlurile nobiliare ale fraților lui George, Charlotte și micuțul Louis.

În luna mai, Ducii au transmis un mesaj şi Prințesei Charlottecând aceasta a împlinit 4 ani.

„La mulți ani, Charlotte! Îți trimitem multă iubire, H și M”, a fost Harry și Meghan de ziua de naștere a fiicei ducilor de Cambridge.

La vremea respectivă, unii s-au revoltat, spunând că nu au numit-o ‘prinţesă’ pe Charlotte, ţinând cont că Palatul Kensington o numeşte Prințesa Charlotte.

Meghan Markle a fost acuzată că e lipsită de respect: ‘Chiar dacă sunt rude, trebuie să o numească Prințesă dacă și alţi membri ai Familiei Regale o fac. Nu are nicio legătură faptul că sunt rude, este vorba de respect’, a comentat o persoană.

‘De ce o numesc prințesă? Pentru că este o formă de respect! Chiar și pe contul Reginei este numită prințesă’, a scris un alt internaut.