News

Ce nume a ales Kim Kardashian pentru cel de-al patrulea copil

andreea voicu
May 18, 2019 14:14 PM

Kim Kardashian şi rapperul Kanye West au devenit părinţi pentru a patra oară, la începutul lunii mai. Cei doi au ales o mamă-surogat, care a născut un băieţel.

Vedeta a dezvăluit recent ce nume va purta bebeluşul şi a publicat prima imagine cu acesta, pe reţelele de socializare. Fanii au rămas mască când au văzut cum va fi botezat cel de-al patrulea copil al lui Kim Kardashian şi Kanye West. Micuţul va purta numele de Psalm West.

Ce nume a ales Kim Kardashian pentru cel de-al patrulea copil

Numele micuţului provine din limba ebraică şi semnifică ‘cântec religios’. Mai mult de atât, Biblia ebraică conţine un paragraf numit ‘Cartea Psalmilor’.

Kim a publicat pe Instagram prima imagine cu bebelușul Psalm, care s-a născut pe 9 mai. Bruneta a scris şi un mesaj emoţionant în dreptul imaginii cu micuţul.

‘Am sărbătorit Ziua Mamei minunat datorită venirii pe lume a celui de-al patrulea copil. Suntem incredibil de binecuvântaţi cu tot ceea ce avem nevoie’, a fost mesajul lui Kim Kardashian.

Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit pe 27 mai 2014 în Italia, în cadrul unei ceremonii fastuoase. Cuplul mai are 3 copii: North West, 5 ani, Saint West, 3 ani, şi Chicago West, 2 ani. Primii doi copii au fost născuţi de vedetă, iar ultimii doi de o mamă-purtătoare.

Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit anterior motivele pentru care a apelat la o mamă surogat. Ea a precizat că are probleme la placentă, după ce de-a doua sarcină. Medicii au avertizat-o că îşi pune viaţa in pericol dacă mai rămâne însărcinată.

‘Am fost întotdeauna foarte sinceră în ceea ce privește greutatea de a rămâne însărcinată. Preeclampsia și placenta accreta sunt afecțiuni de mare risc, așa că atunci când mi-am dorit al treilea copil, doctorii au spus că nu este deloc sănătos, nici pentru mine, nici pentru copil, să-l aduc eu pe lume’, mărturisea vedeta în reality show-ul Keeping up with the Kardashians.

 

 

View this post on Instagram

 

‪Psalm West ‬

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on