News

Ce nume ar putea avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry? Iată cele mai probabile sugestii

adelina.duinea
October 18, 2018 13:21 PM

Cu doar câteva zile în urmă, Palatul Kensington a făcut marele anunț!

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte încântați să anunțe că Ducesa de Sussex este însărcinată și va naște în primăvara anului 2019. Aceștia au apreciat toată susținerea primită din partea întregii lumi cu ocazia nunții lor din luna mai și sunt fericiți să împartă această veste minunată cu publicul!”

Ce nume ar putea avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry? Iată cele mai probabile sugestii

Meghan le-a spus minunata veste Reginei și întregii Familii Regale la nunta Prințesei Eugenie. Copilul celor doi va fi al șaptelea în linie la tronul Marii Britanii și al optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Inclusiv prim-ministrul Marii Britanii a felicitat cuplul!

„Cele mai calde felicitări din partea mea pentru Ducele și Ducesa de Sussex cu ocazia anunțului că își așteaptă primul copil! Le doresc tot ce e mai bun!”

Citește și: Meghan Markle, însărcinată cu GEMENI? Cum s-a ajuns la ..

La foarte scurt timp de la anunțul oficial, pariurile au început! Ducesa de Sussex a întrecut-o de mult pe Kate, Ducesa de Cambridge, în ceea ce privește popularitatea. Rata celor care au pariat că Meghan este însărcinată cu gemeni a scăzut de la 1/8 la 1/4 în urma numeroaselor pariuri din ultimele 24 de ore.

Nici posibilele nume ale viitorului bebeluș nu au scăpat nepariate. Preferatul, așa cum era de așteptat, este un nume de băiețel, James cu 1/7. Urmează apoi Victoria, 1/8, Thomas 1/12, Diana și Elizabeth 1/16 și Philip 1/20.

Alte pariuri haioase includ numele Donald și Kanye cu 1/150 și Theresa (prim-ministrul Marii Britanii) cu 1/200.

Sursă: www.express.co.uk