News

Ce nume frumos a ales Shay Mitchell pentru fetița sa!

iulia.statie
November 9, 2019 16:46 PM

Shay Mitchell a anunțat că pe 20 octombrie a dat naștere fetiței pe care o are împreună cu iubitul ei, Matte Babel. Numele micuței va fi Atlas. Ce nume frumos a ales Shay Mitchell!

Pe aceeasi temaA fost publicat certificatul de naştere al copilului lui Meghan Markle şi Prinţul Harry

Numele a fost prima oară dezvăluit într-un interviu cu cei de la Vogue, iar Shay a dezvăluit că alegerea sa a fost făcută datorită iubirii ei față de călătorii.

„O prietenă foarte apropiată ne-a spus numele din care trebuia să aleagă pentru fetița cei i se născuse acum un an jumătate. Apoi ea a zis Atlas și eu și Matte ne-am uitat unul la celălalt.”, a spus ea.

Ce nume frumos a ales Shay Mitchell pentru fetița sa!

„Am zis: ’O Doamne! Acesta este numele perfect’. Din ziua aceea am știut că o va chema Atlas. Toată lumea ne întreba dacă am ales deja, însă am ținut secret. Îmi cer scuze către toți pe care i-am mințit!”, a continuat ea.

Noua mămică a dezvăluit veștile emoționante privind sarcina în iunie, doar la câteva luni distanță de o întâmplare nefericită privind altă sarcină.

Apoi, în iulie, cei doi au spus că așteaptă o fetiță printr-un videoclip elaborat ce avea ca temă Power Rangers.

Ne bucurăm foarte mult pentru că fetița celor doi este în sfârșit alături de ei și abia așteptăm să vedem cât mai multe poze cu aceasta!

 

View this post on Instagram

 

Never letting go…

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Sursă: Pop Sugar