News

Primele poze cu bebeșul regal! Ducesa de Cambridge și Prințul William au respectat tradiția

Verdict.ro
April 23, 2018 17:54 PM

Late update:

Ducele de Cambridge i-a adus la maternitate pe Prințul George și Prințesa Charlotte pentru a face cunoștință cu noul lor frățior. Cei doi copii mai mari ai cuplului au ajuns la maternitatea din Paddington, Londra, alături de tatăl lor, William, iar Prințul George purta uniforma școlară în momentul în care a ajuns.

Întreaga presă britanică vuiește despre numele pe care-l va purta cel mai nou membru al familiei regale.

Bebelușul s-a născut în aceeași zi cu fratele său mai mare, George, de aici și toată această curiozitate despre numele pe care mult așteptatul copil îl va purta.


Cel de-al treilea copil al Ducesei de Cambridge și al Prințului William a venit pe lume în această dimineață, iar presa britanică a pariat pe ce nume va purta bebelușul dinainte de a se naște.

Anterior, cei mai mulți credeau că Prințul William și Kate Middleton vor avea o fetiță, iar în topul preferințelor de nume erau Alice, Mary, Elizabeth și Victoria. Acum, că am aflat sexul copilului, datele problemei se schimbă în toatalitate.

Așadar, avem trei nume pentru cel mai nou membru al familiei regale, iar acestea sunt: Albert, Arthur și James, care acum a devenit obțiunea favorită.


Cel de-al treilea copil al cuplului Kate Middletone și Prințul William a venit pe lume. Este băiețel! Bebelușul regal s-a născut într-o zi specială în religia Creștină, de Sf. Gheorghe.

Ducesa de Cambridge a adus pe lume un băiețel mare și sănătos, care cântărește 3.800 kg, potrivit comunicatului transmis de Palatul Kensington.

Toate capetele încoronate din familiile lor au fost informate despre nașterea bebelușului, iar Ducele de Cambridge a stat alături de soția lui în tot acest timp. Bebelușul regal a venit pe lume la ora 11.01, în această dimineață.


Ups, eroare! Prințul William a scăpat ”porumbelul” și a dezvăluit un indiciu despre cel de-al treilea copil, care urmează să vină pe lume săptămâna viitoare.

Kate Middleton și Prințul William au ținut secret sexul viitorului bebeluș timp de nouă luni, însă primul indiciu a fost scăpat chiar de viitorul tătic.

Prezent la meciul celor de la Aston Villa, Prințul William s-a bucurat atât de tare când Jack Grealish a marcat golul câștigător încât a scăpat ”porumbelul”: ”O să insist să ca bebelușul să poarte numele Jack”, după care a făcut o pauză și a adăugat: ”… sau Jackie”, potrivit huffingtonpost.com.

Declarația Prințului Williams sună de parcă Prințul George și Prințesa Charlotte urmează să aibă un frățior.

Cel de-al treilea copil al Prințului William și al lui Kate Middleton este așteptat să vină pe lume în orice moment, termenul sarcinii fiind luna aprilie.