News

Ce o deranjează pe Angelina Jolie la fosta relație, la trei ani de la despărțire

iulia.statie
November 15, 2019 10:40 AM

Angelina Jolie și Brad Pitt trebuie să colaboreze atunci când vine vorba de creșterea copiilor, chiar dacă sunt divorțați. Se pare că pe Angie asta o nemulțumește.

Pe aceeasi temaBrad Pitt a vorbit despre despărţirea de Angelina Jolie! 'Ajunsesem într-un punct critic'

Cei doi au împreună șase copii, Maddox (18 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani) și gemenii Knox și Vivienne (11 ani). Conform înțelegerii lor privind custodia, Jolie este nevoită să locuiască în America pentru ca Brad să își poată respecta programulul de vizită stabilit de judecători.

Actriței nu îi place acest lucru, acceptând cu greu faptul că nu se poate muta.

 „Pe Angelina o supără faptul că Brad nu le permite să locuiască în altă parte. Este singurul lucru ce o nemulțumește, căci îi schimbă modul în care dorește să își trăiască viața.”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife.

„Ea are o casă în Cambodgia și mai multe pe continentul african, deci și-ar dori să își crească copiii acolo. Totuși, Brad nu este de acord cu asta și nu se poate negocia.”, a adăugat sursa.

Ce o deranjează pe Angelina Jolie la fosta relație, la trei ani de la despărțire

„Angelina este obligată să rămână în America pânâ când gemenii vor fi majori, iar asta o supără foarte tare”, a dăugat aceeași sursă.

Jolie este o mamă foarte implicată. Ea s-a concentrat pe educația lor, sprijinindu-i pentru a se accepta așa cum sunt.

„Am datoria de a-mi încuraja copiii pentru a explora lumea, inclusiv lumea ideilor, fără a exista limite în ceea ce li se permite să studieze sau să cunoască. Vreau să cunoască lumea, nu doar să învețe despre ea, ci să o trăiască și să își facă prieteni în întreaga lume”, a zis Angelina Jolie.

La 3 ani de la despărțire, se pare că veștile privind relația celor doi continuă să apară. Ba chiar, Angie nu a vrut să se căsătorească cu Brad Pitt, știre ce a șocat pe toată lumea.

„Dacă totul decurgea cum dorea Angelina, ei nu s-ar fi căsătorit niciodată. În schimb, a simțit presiunea din partea lui Brad pentru a se mărita.”, a spus o sursă celor de la Us Weekly.

Divorțul lor s-a dovedit a fi unul foarte lung din cauza neînțelegerilor privind custodia copiilor. Ei au ajuns la o înțelegere temporară abia în 2018, însă nu au găsit până acum soluția permanentă.

Brad a primit mai mult timp alături de copii, însă nu a dorit să se afișeze în public. În schimb, Angie este mai mereu în lumina reflectoarelor alături de ei.

Brad și Angelina s-au cunoscut în 2015, în timp ce filmau pentru Mr. & Mrs. Smith, în timp ce acesta era casătorit cu Jennifer Aniston.

Sursă: Elle