News

Ce părere are Jessica Biel despre imaginile cu Justin Timberlake alături de o altă femeie

iulia.statie
November 26, 2019 17:55 PM

Justin Timberlake a fost fotografiat alături de o altă femeie, actrița Alisha Wainwright. Cei doi se țineau de mână, iar într-o poză ea chiar își odihnea mâna pe genunchiul lui. Aceste poze au luat cu asalt internetul, stârnind multe controverse.

Pe aceeasi temaJustin Timberlake, surprins cu o altă femeie de mână! Actorul este însurat cu Jessica Biel

„Ea și-a pus mâna pe genunchiul lui. Apoi el i-a luat-o și au început să se țină de mână”, a declarat o persoană ce a văzut totul din cafenea.

Totuși, un apropiat al cuplului a dezvăluit cum se descurcă cei doi cu această controversată situație.

„El încearcă să râdă de acest incident, de parcă nimic nu s-a întâmplat. Totuși, e clar că a avut loc ceva nepotrivit și orice soție ar considera lucrul acesta inconfortabil.”, a spus sursa.

„El băuse prea mult și s-a lăsat purtat de val”, a adăugat aceeași sursă.

Căsătoria lor va supraviețui, spre fericirea fanilor.

„El se simte vinovat și se va revanșa față de ea. Ea se comportă frumos și Justin știe cât de norocos este. El zice că nu s-a întâmplat nimic, era alături de colegii de filmare și acesta este finalul poveștii.”, a dezvăluit o altă sursă.

Totuși, o a treia sursă a declarat pentru People că acolo nu s-a întâmplat nimic.

Ce părere are Jessica Biel despre imaginile cu Justin Timberlake alături de o altă femeie

„Erau mai mulți oameni acolo și nu se întâmpla nimic. Ei joacă împreună și se înțeleg foarte bine.”, a spus sursa.

Ba chiar, aceeași sursă a adăugat că Justin nu ar face niciodată un asemenea gest periculos în public, mai ales că este căsătorit cu Jessica Biel din 2012, potrivit Elle.

„Să fim serioși, stăteau pe balconul unui cunoscut restaurant din New Orleans, iar el este vedetă. Nu s-a întâmplat nimic”, a declarat sursa.

După tot acest scandal, un reprezentat din partea actriței Alisha Wainwright a decis să aducă lămuriri privind toate aceste zvonuri.

„Nu e nimic adevărat privind aceste speculații. Ei lucrează împreună și alături de ei erau și alți actori, dar și întreaga echipă de producție.”, a dezvăluit acel reprezentant.