News

Simona Halep a plecat în vacanță! Ce a purtat jucătoarea de tenis pe faleza litoralului din Croația

Verdict.ro
September 14, 2018 12:32 PM

Simona Halep a plecat în vacanţă! La sfârșitul unei perioade încărcate de turnee, de victorii și înfrângeri deopotrivă, jucătoarea de tenis a decis că este timpul potrivit pentru a lua o mică pauză. Pentru a se relaxa, campioana a ales litoralul străin al Croaţiei.

Pe aceeasi temaLaura Cosoi a postat primele fotografii cu chipul fetiței ei. Cu cine seamănă micuța

Jucătoarea de tenis își petrece vacanța alături de fratele ei şi de soţia acestuia. Ei se află la Dubrovnik, potrivit unei postări publicate pe Instagram de cumnata Simonei.

Ce poartă Simona Halep în vacanță alături de fratele ei şi de soţia acestuia

Nici Simona nu a lipsit de pe reţelele de socializare. Aceasta a postat două imagini pe Instagram, fotografii în care apare îmbrăcată într-o rochie vaporoasă de un roz prăfuit pe care sunt aplicate flori în nuanța fucsia. La rochia aleasă, Simona a accesorizat o poșetă de umăr și o pereche de stiletto nude.

Vizual, rochia și pantofii se potrivesc perfect. Rochia aleasă redă lejeritate, comoditate și fluiditate în mișcare.

Pauza Simonei nu va fi una lungă, însă. Aceasta va reveni în circuitul feminin pe 23 septembrie în turneul Wuhan din China. Campioana va sta în Asia până la sfârșitul lunii octombrie.

Totuși, înainte de a-și relua programul plin de meciuri și antrenamente, Simona se va destinde pentru câteva zile la malul Mării Adriatice.

Ţinuta îi vine perfect, așa cum îi vine și zâmbetul larg pe care îl poartă!