News

Ce spune Barbra Streisand despre aventura cu Prințul Charles

andreea voicu
July 13, 2019 16:09 PM

De-a lungul timpului au tot existat zvonuri despre o posibilă relație între Prințul Charles și actrița Barbra Streisand, însă niciunul dintre ei nu a comentat până acum despre acest subiect.

Pe aceeasi temaCe i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di. I-a afectat enorm pe Prinţul Harry şi William

Ce spune Barbra Streisand despre aventura cu Prințul Charles

Barbra Streisand a făcut recent dezvăluiri picante în acest sens, deși tabloidele au speculat că între cei doi ar fi existat mai mult decât o simplă relație de amiciție.

Prințul Charles și Barbra Streisand s-au cunoscut pentru prima oară în 1974. Abia după 20 ani s-au mai întâlnit la un concert pe care artista l-a susținut pe Wembley.

Imediat după ce au apărut fotografii cu cei doi, presa a aruncat bomba, conform căreia cei doi ar fi avut o relație amoroasă după ce Prințul Charles a pus punct căsniciei cu Prințesa Diana. La acel moment, se pare că Prințul Charles și Barbra Streisand s-au întâlnit în secret la hotelul Bel Air.

Amuzată pe seama posibilei legături cu prințul Charles, Barbra Streisand a făcut unele mărturisiri, după ce a susținut un concert în Hyde Park, Londra.

Dacă mi-aș fi jucat corect cărțile, aș fi putut fi prima prințesă cu origini evreiești”, a spus cântăreața.

Această declarația a fost luată în serios de mulți și în continuare cred că solista a avut o relație ascunsă cu Prințul Charles.

Charles nu a fost singurul membru al familiei regale britanice cu care Barbra Streisand a luat contact. Artista de 77 de ani a vorbit și despre întâlnirea cu Prințesa Diana: ‘După spectacol, protocolul era pentru ea să se ridice mâna mai întâi, dar m-a împins și m-a făcut să mă ridic eu mai întâi. Ea era atât de bună’, și-a amintit Barbra. 

Sursa: People