News

Ce spune Camila Morrone despre relația cu Leonardo DiCaprio

andreea voicu
July 29, 2019 17:57 PM

Leonardo DiCaprio se iubește de ceva vreme cu Camila Morrone, însă sunt puține dățile în care cei doi sunt văzuți în locuri publice. Iubita actorului are doar 22 de ani, însă asta nu o împiedică să se iubească cu Leonardo, în vârstă de 44 de ani.

Pe aceeasi temaEste Leonardo DiCaprio pregătit de căsătorie?

Ce spune Camila Morrone despre relația cu Leonardo DiCaprio

Conform presei internaționale, relația lor este din ce în ce mai serioasă și nu este exclus ca aceștia să treacă la alt nivel. Leonardo DiCaprio și Camila Morrone sunt împreună din decembrie 2017, însă fanii cu comentat în repetate rânduri despre diferența de vârstă dintre ei.

Camila Morrone a postat zilele trecute pe Instagram o imagine cu un celebru cuplu, Lauren Bacall și Humphrey Bogart, între care exista o diferență de vârstă de 25 ani.

Fotografia respectivă i-a adus Camilei numai mesaje răutăcioase din partea internauților.

Nu pot să cred că ea postează așa ceva. Este o comparație evidentă cu relația ei cu Leo. Cineva să o oprească’, ‘Leo este interesat numai de corpul tău’, au fost o parte din comentariile la imaginea de pe Instagram.

Deranjată de aceste mesaje, Camila Morrone a ținut să le răspundă celor care o critică:„Bună dimineața tuturor. Am citit câteva dintre comentariile de pe Instagram-ul meu și… Doamne, oamenii sunt atât de răi și plini de furie la adresa unor oameni despre care nu știu nimic. Cred că sper că oamenii vor învăța să trăiască cu mai puțină ură și să își petreceacă timpul în altă parte pentru că a trăi fără ură sună extraordinar”.

 

View this post on Instagram

 

A love like this

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on