News

Ce spune Cezar Ouatu despre fosta logodnică, Andreea Vilău!

andreea voicu
December 4, 2019 16:23 PM

Cezar Ouatu și Andreea Vilău păreau un cuplu perfect, dar inevitabilul s-a produs. Cei doi și-au spus adio în urmă cu câteva săptămâni, după o relație de un an și jumătate.

Ce spune Cezar Ouatu despre fosta logodnică, Andreea Vilău!

„E ca şi cum ne-am şti de-o viaţă, ca şi cum am fi copilărit împreună – deşi n-aveam cum, având în vedere diferenţa de 8 ani dintre noi”, spunea Andreea Vilău, într-un interviu pentru revista OK!

Invitat la emisiunea Xtra Night Show, artistul a transmis un mesaj dur către fosta logodnică. Cezar Ouatu s-a plâns că a oferit ”foarte” mult în timpul relației cu aceasta, însă a primit înapoi ”la fel de puțin”.

‘Andreea și-a refăcut viața, ca să spunem așa. Îi doresc doar să fie extrem de iubită și de protejată. Eu am făcut un gest foarte frumos de Sfântul Andrei. I-am trimis un buchet de flori și i-am retrimis înapoi inelul de logodnă pe care ea mi l-a dat înapoi. N-a răspuns în niciun fel. În momentul de față, nu-mi mai doresc nimic legat de fosta mea relație pentru că au fost foarte multe la mijloc. Eu pot doar să spun în această relație am oferit foarte mult și am primit la fel de puțin’, a declarat Cezar Ouatu, la Antena 1.