News

Ce vrea fosta primă doamnă a Mexicului, actrița Angelica Rivera, după divorțul de Enrique Pena Nieto

Verdict.ro
March 25, 2019 14:47 PM

Fosta primă doamnă a Mexicului, Angelica Rivera, a încasat bani frumoși în vremea în care a jucat în telenovele. Avea contract de exclusivitate, iar sumele primite erau foarte mari.

Ce vrea fosta primă doamnă a Mexicului, actrița Angelica Rivera, după divorțul de Enrique Pena Nieto

Angelica Rivera, în vârstă de 49 de ani, a avut pretenții foarte mari la divorțul de fostul președinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto. Aceasta a cerut 35 de automobile de lux și zboruri cu avionul privat timp de 12 ani pentru ea și familia sa.

Presa mexicană notează că vedeta a câștigat bani frumoși în timpul în care a jucat în telenovele, fiind una dintre cele mai apreciate vedete de la Televisa. Angelica Rivera a lucrat timp de 20 de ani pentru Televisa.

Citește și: Ce salariu are Andreea Esca? „Asta e o legendă ..”

Se spune că doar pentru un contract de exclusivitate, Angelica Rivera încasa 70.000 de dolari. Cifra se dubla, ajungând la 140.000 de doalri, dacă vedeta era implicată în mai multe proiecte, potrivit mimorelia.com, citat de Libertatea.

Despre Angelica Rivera se spune că s-ar putea întoarce pe micile ecrane odată cu finalizarea divorțului. Fosta actriță şi-a făcut debutul în lumea showbiz-ului la vârsta de 17 ani. Atunci a câştigat un concurs de modelling.

În anul 2010, Angelica Rivera s-a căsătorit cu Enrique Pena Nieto. Actrița de telenovele a anunțat de curând că se separă de Enrique Pena Nieto.