News

Cea mai bună prietenă a lui Alexander McQueen a fost găsită decedată!

Verdict.ro
July 17, 2018 15:19 PM

Annabelle Neilson a fost găsită în locuința sa din Chelsea. Aristocrata britanică era dependenta de heroină, de la vârsta de 16 ani, dar câțiva ani mai târziu a reușit să își depășească adicția.

Pe aceeasi temaKering Umbrella a crescut rapid vânzările Balenciaga

Vedeta a fost ani de zile cea mai bună prietenă a renumitului Alexander Lee McQueen, tot ea fiind ultima persoană care l-a văzut pe acesta înainte să se sinucidă, in 2010. Dispariția sa din viața ei a devastat-o și a fost un șoc pe care i-a fost greu să-l depășească.

Decesul lui Annabelle a provocat suferință în rândul tuturor prietenilor și cunoștințelor sale. Prietena ei apropiată, Kate Moss a descris-o ca fiind “sora mea” .Aristocrata Britanică a trecut prin multe experiențe tulburătoare, cum ar fi căsătoria cu Nat Rothschild, a cărui familie nu a acceptat-o niciodată, dar și greutățile pe care i le-a adus proveniența sa. Mama brunetei este Elizabeth, the Marquesa Campus di Santineli. Comportamentele urâte și lipsite de respect ale colegilor, au determinat-o pe Anabelle să renunțe la școală, încă de la 16 ani, fără vreo diplomă sau certificare. Experiențele nefaste prin care a fost nevoită să treacă, au determinat-o să devină dependentă de heroină. Într-una din declarațiile sale, aceasta a mărturisit că „Heorina m-a ajutat într-un fel, pentru că dacă nu , probabil m-aș fi sinucis.”

Poliția a declarat că a fost solicitată ambulanță, joi, la casa vedetei din Chelsea, casă evaluată la 4.1milioane de dolari. Potrivit declarațiilor făcute de cadrele de poliție pentru DailyMail.com, moarteaq sa nu este una suspectă.