News

Celebrul model Heidi Klum s-a căsătorit în secret!

irina.letitia
July 12, 2019 11:41 AM

Surpriză mare din partea celebrului model Heidi Klum, care s-a căsătorit în secret cu logodnicul ei, Tom Kaulitz, chitaristul formației germane Tokio Hotel!

Celebrul model Heidi Klum s-a căsătorit în secret!

Nu am auzit foarte multe despre faimosul manechin de când și-a anunțat logodna cu iubitul său, la acea vreme, Tom Kaulitz. Vedeta a făcut anunțul pe contul său de Instagram, cu un mesaj simplu: ”Am spus DA!”. Din iarnă, Heidi Klum a fost foarte privată cu declarațiile despre viața sa personală, însă a fost foarte activă pe social media, unde a postat constat imagini cu Tom.

Vezi această postare pe Instagram

I SAID YES ❤️

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum) pe

Intrebată dacă a ales o dată pentru fericitul eveniment, Heidi a recunoscut că da, însă nu a dat detalii privind momentul când va avea loc căsătoria. Se pare însă că Heidi și Tom nu au vrut să aștepte prea mult să își unească destinele și au făcut marele pas chiar pe 22 februarie, anul acesta, conform TMZ. Niciun din cei doi nu a făcut declarații despre ceremonia secretă, însă data este una simbolică, fiind aniversarea de un an a relației lor.

Heidi și Tom s-au cunoscut în urmă cu un an și jumătate, printr-un prieten comun. Deși între cei doi este o diferență considerabilă de vârstă, Heidi are 46 de ani, iar Tom, 29, cei doi s-au îndrăgostit pe loc și sunt nedespărțiți.

Ambii sunt divorțați. Heidi a încheiat mariajul cu Seal, în 2014, Kaulitz a divortat în 2016.

Vezi în galeria foto imagini cu fericitul cuplu!