News

Celia a fost nașă! Ce ținută a purtat vedeta la evenimentul special

Verdict.ro
October 21, 2018 18:51 PM

Celia s-a pregătit sâmbătă, 20 octombrie, pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa. Cântăreața a avut pentru prima dată rolul de nășică.

Cântăreața și-a botezat ieri finuța, iar înainte de ceremonia religioasă, cele două au pozat fericite în fața camerei de fotografiat. Artista a împărtășit și cu prietenii virtuali imaginea, anunțând la ce eveniment urmează să participe.

Celia o ține din petrecere în petrecere! La scurt timp de la aniversarea zilei sale de naștere, Celia a devenit părinte spiritual.

Celia a fost nașă! Ce ținută a purtat la evenimentul special

După ce și-a sărbătorit ziua de naștere în Santorini, Grecia, artista a revenit în țară pentru a-și respecta îndatorirea de nașă. Cântăreața și soțul ei, Ardeli Ancuţa, au devenit părinții spirtuali.

Chiar dacă a trecut recent printr-o perioadă dificilă, după ce a pierdut o sarcină, Celiei i-a revenit din nou zâmbetul pe chip. Soțul ei îi este întotdeauna alături și o acompaniază la orice eveniment menit să-i aducă zâmbetul pe buze.

Celia a ales să poarte o rochie neagră, simplă, dar de efect, ce era brodată cu detalii argintii în zona umerilor.  Părul vedetei a fost prins la spate într-o superbă coadă împletită. Accesorizarea ținutei a fost făcută cu ajutorul unei perechi de cercei.

Azi ducem prințesa sa o încreștinăm ! ❤?❤

A post shared by Celia (@celiaofficialinsta) on

Micuța a fost îmbrăcată de asemenea cu o rochiță simplă, de culoare albă, nuanță care exprimă puritatea, perfectă pentru ceremonia religioasă din biserică.