News

Celine Dion a oferit detalii despre viața ei amoroasă

iulia.statie
November 21, 2019 13:21 PM

Celine Dion a răspuns sincer la toate întrebările puse în emisiunea Watch What Happens Live, inclusiv la cele ce vizau viața ei personală.

Pe aceeasi temaCeline Dion a dezvăluit o poză rară cu gemenii ei

Celine a avut un răspuns perfect pentru fanul curios ce a vrut să știe dacă ea are o relație nouă sau se va recăsători vreodată, conform Elle.

„Trebuia să pui o singură întrebare. Nu merg la întâlniri, nu am un iubit. Asta nu înseamnă că nu voi mai găsi niciodată pe altcineva. Dacă se va întâmpla, va fi extraordinar. Daca nu, va fi extraordinar.”, a răspuns ea.

Celine Dion a oferit detalii despre viața ei amoroasă

Celine a dezvăluit că încă este îndrăgostită de soțul ei, ce a decedat din păcate în 2016, la vârsta de 73 de ani.

Încă sunt îndrăgostită. Eu mi-am trăit toată viața cu René, el încă este alături de mine. Îl văd mereu în ochii copiilor mei. Iubesc viața și sunt foarte norocoasă.”, a zis ea.

Ba chiar, ea i-a făcut și o promisiune lui Andy Cohen, gazda emisiunii.

„Îți voi spune dacă va exista cineva în viața mea. Mereu am fost ca o carte deschisă. O să mă întorc aici și o să îți povestesc totul.”, a zis vedeta.

Celine a lămurit pe toată lumea și în ceea ce privește relația ei cu dansatorul său, Pepe Munoz. De-a lungul timpului numeroase zvonuri privind o idilă între cei doi au circulat pe internet.

„Nu mă miră zvonurile. Suntem foarte buni prieteni, facem parte din show business iar tabloidele și industria aceasta se potrivesc perfect. Ne distrăm bine împreună, este cel mai bun prieten al meu.”, a zis Dion.

„Nu este iubitul meu, el este gay. Nu mă ascund, este ceva normal. Da, ne ținem de mână și mergem împreună la filme sau restaurante. Trebuie să vă calmați!”, a adăugat ea.