News

Cenuşa Zinei Dumitrescu se află încă la crematoriu! De ce fiul ei nu a ridicat-o

andreea voicu
April 1, 2019 10:47 AM

Zina Dumitrescu a fost incinerată, sâmbătă, 30 martie, la crematoriul Vitan Bârzeşti. Fiul ei, Cătălin Negreanu, a decis să nu o înmormânteze creştineşte, deşi îşi asta era ultima sa dorinţă.

Creatoarea de modă şi băiatul său nu aveau o relaţie apropiată, iar în ultimii ani nu prea au ţinut legătura. Bărbatul a reuşit să înfurie pe toată lumea că şi-a abandonat mama la azil, încă din 2012.

Acum, Cătălin Negreanu este din nou pus la zid şi acuzat că încă nu a ridicat urna cu cenuşa mamei sale de la crematoriu. Gestul acestuia arată, din nou, că nu îi păsa absolut deloc de cea care i-a dat viaţă.

Cenuşa Zinei Dumitrescu se află încă la crematoriu!

După incinerare, membrii familiilor celor decedaţi trebuie să facă o cerere de ridicare a cenuşei. Conform Cătălin Negreanu nu a depus momentan nicio cerere în acest sens, cenușa mamei sale aflându-se în continuare la crematoriul Vitan-Bârzești, unde a avut loc ceremonia de incinerare.

De asemenea, fiul Zinei Dumitrescu nu a dorit ca apropiaţii creatoarei de modă să participe la ceremonia de incinerare. Cu toate acestea, fostele sale modele, printre care Dana Săvuică, Valentina Pelinel, Daniela Androne, Maria Andrei, Crinuţa Popescu, Camelia Ilie, Alina Andrei şi Adela Surugiu au venit cu flori la crematoriu pentru a-i aduce un ultim omagiu Zinei Dumitrescu.