News

Cezar Ouatu şi Andreea Vilău s-au împăcat și sunt „pregătiți pentru pasul următor”

adelina.duinea
April 16, 2019 10:29 AM

Cezar Ouatu şi Andreea Vilău sunt din nou împreună. În urmă cu mai bine de o lună, artistul anunțase pe contul de socializare că el și iubita lui au luat-o pe drumuri separate.

Cezar Ouatu şi Andreea Vilău s-au împăcat și sunt „pregătiți pentru pasul următor”

Artistul şi celebrul make-up artist, Andreea Vilău, şi-au mai dat o şansă, după ce de Dragobete pusese punct relației.

„Au fost probleme, dar totul e bine când se termină bine, când învăţăm ceva. Trebuie să iei ce este mai bun din orice succes şi eşec. Eu am învăţat şi îi mulţumesc Lui Dumnezeu şi iubitei mele că mă înţelege.

Andreea mi-a oferit încredere pentru că o relaţie nu se bazează doar pe atracţie fizică. Trebuie să găseşti acea reciprocitate. Şi dacă tu emani pozitivitate atragi pozitivitate.

Citește și: Cezar Ouatu, despre experiența trăită la X Factor UK

Şi un sfat, nu mai plecaţi urechea la ce spune lumea pentru că gura lumii nu îţi vrea binele şi trebuie să fi ghidat pe ce simţi tu. Suntem pregătiţi să facem pasul următor. Şi la 39 de ani sunt sigur că o să fac tripleţi. O să vedeţi (n.r despre nuntă)”, a spus Cezar Ouatu la „Star Matinal”, potrivit Libertatea.

„Îți mulțumesc din suflet pentru toate clipele minunate. Pentru blândețea și răbdarea ta!!! Îmi este greu să aștern aceste cuvinte și cred că ceva de fiecare dată când drumurile mele, ale tale, ale noastre se separă parcă ceva din noi se rupe!!!

Ar fi fost un an și astăzi Dragobetele. Pentru mine este doar o simplă zi gri unde am decis să o fac public nedorindu-mi alte discuții colaterale pe această tema delicată !!!  Sometimes i just want to get far away from it all”, a scris Cezar Ouatu în urmă cu o lună, după despărțirea de Andreea.

Citește și: Iulia Albu a analizat ținuta lui Cezar Ouatu de la X Factor Marea Britanie