News

Chris Brown a confirmat nașterea celui de-al doilea copil!

iulia.statie
December 12, 2019 15:32 PM

Primele fotografii au apărut în sfârșit! Chris Brown a împărtășit cu fanii o poză cu băiețelul său, confirmând că acesta se numește Aeko.

Pe aceeasi temaRihanna a reluat legătura cu Drake și Chris Brown!

Chris Brown, 30 și Ammika Harris, 26, au postat prima fotografie cu băiețelul lor pe un site de socializare, iar fanii au fost foarte fericiți cu privire la gestul lor.

De asemenea, artistul a dezvăluit și numele complet al bebelușului. „AEKO CATORI BROWN”, a fost descrierea ce a însoțit poza.

Chris Brown a confirmat nașterea celui de-al doilea copil!

 

View this post on Instagram

 

AEKO CATORI BROWN

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

Mama artistului a postat și ea poza, cu descrierea „Dumnezeu să vă binecuvânteze, îngerii mei!”

Al doilea copil al cântărețului a venit pe lume pe 20 noiembrie, dar Chris și Ammika nu au confirmat niciodată sarcina înainte de nașterea bebelușului, iar statusul lor ca și cuplu încă este neclar.

În timpul sarcinii, Ammika a continuat să își ascundă burtica de gravidă, fanii încercând să îi descopere secretul timp de luni bune.

Într-un final, Brown a confirmat nașterea bebelușului printr-o postare pe Instagram. „Te-am iubit de când te-am văzut”, a scris acesta.

Chris a fost cel mai fericit om de când i s-a născut băiețelul. „Chris se bucură foarte tare pentru că a devenit a doua oară tătic.”, le-a spus o sursă celor de la HollywoodLife.

De asemenea, starul abia așteaptă să îi facă micuțului cunoștiință cu surioara lui, Royalty Brown, pe care o are împreună cu Nia Guzman. „Chris se așteaptă ca ea să fie cea mai bună sora mai mare. El adoră faptul că are o fetiță și un băiețel, acum se simte complet.”

Bineînțeles, acesta își dorește să le împărtășească mai multe informații fanilor, însă trebuie să se abțină din respect pentru Ammika.

„El este foarte mândru și abia așteaptă să împărtășească mai multe informații, însă Ammika nu vrea ca lumea să afle lucruri. Ea nu este obișnuită cu faima, de asemenea este și foarte sensibilă și nu se simte pregătită pentru a oferi toate detaliile.”, a adăugat sursa.

În sfârșit așteptarea a luat sfârșit și de acum încolo putem vedea mai multe poze cu micuțul!