News

Cine este cu adevărat Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram

Verdict.ro
January 21, 2019 15:46 PM

Mario Fresh a devenit cunoscut în România prin intermediul emisiunii  „Romanii au talent”. In anul 2011  a reusit sa ajunga pana in semifinala show-ului transmis de ProTV si a cucerit publicul cu zambetul lui.

Toata lumea il cunoaste drept fiul adoptiv al lui Alex Velea, la fel de cunoscut este si faptul ca a locuit o perioada cu Alex si Antonia, insa de foarte putine ori s-a vorbit despre parintii lui Mario Galatanu. Mario provine dintr-o familie care a inteles ca muzica e calea pe care trebuie sa mearga atat el, cat si sora lui, Raluca. Amandoi au facut cursuri si au inceput sa participe la festivalurile pentru copii din Romania, unde au castigat premii peste premii. Sub numele de Blue Angels, au participat la Mamaia Copiilor, unde au luat ca duet unul dintre premii. Conform Viva.ro, părinții săi, Claudia și Mihai, dețin o pizzerie in Iasi. Se pare ca ei se inteleg foarte cu parintii iubitei lui, Alexia Eram.

Mario Fresh este concurent în noul sezon Exatlon, iar iubita lui l-a sprijinit din prima clipă în care a aflat. I-a transmis public un mesaj foarte frumos de incurajare.