News

Cine este femeia care l-a făcut tătic pe Nicolae Botgros, la 65 de ani

andreea voicu
September 20, 2018 12:11 PM

De ceva timp se tot zvonește în showbiz că maestrul Nicolae Botgros ar fi devenit, la ai săi onorabili 65 de ani, din nou tată! Iată că informația a fost și confirmată recent.

Pe aceeasi temaRaluka, declarații despre actualul ei iubit

Deși are o căsnicie solidă de mai bine de 47 de ani cu artista de folclor Lidia Bejenaru, maestrul nu a avut nicio reținere în a se cupla cu o solistă mai tânără cu 27 de ani decât el. Mai mult de atât, femeia a născut și o fetiță în luna aprilie a acestui an. Este vorba despre Anișoara Dabija, de care Nicolae Botgros s-a îndrăgostit nebunește.

Conform Click!, Nicolae Botgros a recunoscut copilul Anișoarei, iar micuța poartă acum numele Nicoleta Botgros.

Anișoara Dabija, în vârstă de 38 de ani, mai are 2 copii dintr-o căsnicie anterioară.

”Toată lumea din Moldova știe asta, însă domnul Botgros și Anișoara se feresc să vorbească despre asta. S-au ferit cât au putut de mult, dar iată că a ieșit la iveală secretul.

Ea a născut o fetiță în urmă cu câteva luni, iar maestrul i-a dat numele lui. Pe micuță o cheamă Nicoleta Botgros. Nici unul nu recunoaște asta, dar să vă mai spun ceva. Sunt o grămadă de artiste care se dau pe lângă acest geniu al muzicii, pentru a deveni celebre, și chiar ele trag de domnul Botgros. El își iubește enorm nevasta și e un om de respect. Faptul că a recunoscut copilul acesta și că i-a dat numele lui, vorbește încă o dată despre calitatea umană și responsabilitatea maestrului, indiferent de situația în care se află acesta”, au declarat surse din apropierea cuplului, pentru Click!

De asemenea, Anişoara Dabija a recunoscut că este mama unei fetițe, dar nu a dorit să dea alte detalii legate de acest subiect, deși pe certificatul de naștere al micuței este trecut numele lui Botgros.